Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjena u Varaždinu

Toplak dobio otkaz: Ne mogu reći da sam iznenađen ili pogođen

Zagreb: Zagrijavanje nogometaša Lokomotive i Varaždina uoči početka utakmice
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
07.12.2020.
u 11:55

Neslužbeno se doznaje da su u tijeku pregovori s Brankom Karačićem

Nakon niza loših rezultata, Samir Toplak više nije trener nogometnog kluba Varaždin, što je u ponedjeljak potvrdio za Hinu.

Odlukom kluba o svojoj smjeni, kaže, nije previše iznenađen i pogođen i objašnjava da kad si trener moraš nešto takvo očekivati.

- Ostaje iza mene veliki ponos jer ono što smo napravili u proljeće, onaj turbo ostanak u ligi je nešto nezabilježeno, na tome gajim svoj elan i ponos - rekao je Toplak za Hinu.

Rekao je i da ekipu ostavlja na predzadnjem mjestu, u puno boljoj situaciji nego što ju je našao kad je preuzeo funkciju trenera i da je pomak vidljiv, dodavši da ljudi koji vode klub imaju pravo donositi odluke. 

- To je normalno za trenerski posao, ali vrijeme će pokazati je li odluka dobra ili loša - kazao je Toplak.

O daljnjim planovima još ne razmišlja jer je, kaže, posljednjih deset utakmica za njega bilo vrlo stresno.

- Malo ću odmoriti. Ništa nije normalno u svijetu, teško je nešto planirati s obzirom na ovu koronu, samo da se to čim prije riješi pa krećemo u nove izazove - zaključio je Samir Toplak.

Toplak je poziciju trenera preuzeo u veljači ove godine, a već je neko vrijeme javno govorio o tome da je nezadovoljan pojedinim igračima. Sve je kulminirao nakon utakmice s Istrom 1961 krajem studenoga, kada je Toplak nakon podjele bodova na domaćem terenu izjavio da je talac nekih igrača.

 - Ne treba ih imenovati, ali postoje u svim ekipama takvi igrači koji su dobri na treningu, a jednostavno zablokiraju na utakmici i ne mogu preko te barijere - kazao je tada trener Varaždinaca.

Neslužbeno doznajemo da su za trenersku poziciju u NK Varaždinu u tijeku pregovori s Brankom Karačićem.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije