Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska kolonija u Spursima

Tomislav Gomelt već mjesec dana igra za juniore Tottenhama

'Luka Modric of Tottenham Hotspur sticks his tongue out during the 2011 Vodacom Challenge final match between Orlando Pirates and Tottenham Hotspur at the Coca Cola Stadium on July 23, 2011 in Johanne
'FRENNIE SHIVAMBU'
12.08.2011.
u 22:45

Odluči li ga Tottenham kupiti, odšteta bi pripala Zagrebu, a novčani iznos bio bi određen po Fifinu pravilniku

Mladi hrvatski reprezentativac, Siščanin Tomislav Gomelt (rođen 1995. godine), već mjesec dana trenira u Tottenhamu i čeka odluku stručnoga stožera engleskog kluba hoće li se trajno preseliti u London.

Naime, Gomelt je nedavno sa Spursima osvojio vrlo jak turnir u belgijskom gradu Oostendeu, a ovaj tjedan nastupa na turniru u Manchesteru, na kojemu je Tottenham igrao protiv Arsenala, Chelsea i Manchester Uniteda. Dečko je vrlo nadareni ofenzivni vezist, sjajne tehnike i pregleda igre, a do sada je igrao u NK Zagrebu i zagrebačkom HAŠK-u.

Ovo mu je već drugi boravak u Londonu. Prvi put, u ožujku, sa Spursima je trenirao tjedan dana te zadovoljio njihove stručnjake. Tada je Tomislav bio i sudionik utakmice Lige prvaka Tottenham - Milan, kada je zajedno s ostalim dječacima uoči utakmice razvio zastavu Lige prvaka.

Tomislava Gomelta u Tottenham su odveli menadžeri Andy Bara i Božo Slišković, a u prilagodbi su mu pomogli naši dečki u sjevernom Londonu, Modrić, Ćorluka i Niko Kranjčar.

Odluči li ga Tottenham uzeti, Zagrebu bi pripala odšteta po Fifinu pravilniku.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
23:53 12.08.2011.

HNS bi trebao zabraniti odlazak ispod 21 godine

OB
-obrisani-
01:35 13.08.2011.

Ovi nasi talenti nicu kao gljive.Steta sto se u Hrvatskoj nema gdje sa njima raditi

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
05:06 13.08.2011.

ako je suditi po fotografiji - isti modric

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije