Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokosi u finalu

Tomić: Čekali smo da im padne ritam, pa uveli igrače koji rade razliku

Lokomotiva
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/5
31.05.2020.
u 11:40

Zagrebačka momčad bila je bolja s 3:1 i plasirala se u finale koje je na rasporedu 1. kolovoza u Šibeniku

Prvu utakmicu nakon stanke zbog pandemije koronavirusa u Hrvatskoj su odigrali Slaven Belupo i Lokomotiva i to u polufinalu hrvatskog nogometnog Kupa.

Zagrebačka momčad bila je bolja s 3:1 i plasirala se u finale koje je na rasporedu 1. kolovoza u Šibeniku.

>> Pogldajte galeriju s utakmice Slaven - Lokomotiva

Lokomotiva
1/14

Na utakmici u Koprivnici domaćini su poveli u šestoj minuti pogotkom Brune Gode, no nakon poluvremena sve se promijenilo.

- Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro, bilo je zanimljivo, vodili smo, zabili smo fenomenalan gol. Imali smo još nekoliko prilika, trebali smo prvo poluvrijeme zatvoriti s dva ili tri gola. A onda je Lokomotiva krenula sa svojim izmjenama, napadima po bokovima, po međuprostorima, unijeli su toliko svježine i kvalitete s klupe tako da smo tu u dvije, tri situacije ispali - rekao je nakon utakmice za HNTV trener farmaceuta Tomislav Stipić.

Zadovoljan nije bio ni bočni igrač Slaven Belupa Bruno Bogojević:

- Prvo poluvrijeme smo ušli fenomenalno, tada smo trebali sve riješiti, a onda smo u drugom pali. Razočarani smo, no što je tu je, idemo dalje.

S druge pak strane, Lokomotiva je euforična otišla za Zagreb.

- Utakmica je bila izazovna, spremali smo se na to da se u prvom poluvremenu odupremo njihovom presingu i kada im u drugom poluvremenu padne ritam, da uvedemo igrače koji rade razliku. To smo i napravili. Zasluženo smo otišli u finale - rekao je trener Lokomotive Goran Tomić.

Strijelac drugog pogotka za Lokose Marko Toić svjestan je uspjeha koji je momčad ostvarila.

- Nismo dobro ušli u utakmicu, ali smo preokrenuli s tri prekrasna gola, svaki ljepši od prethodnog. Ovo je povijestan uspjeh i za klub i za sve nas. Mogu reći jedino da smo oduševljeni. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
12:27 31.05.2020.

Sammir je i dalje igračina koja pravi razliku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije