Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi vatreni

Tomečak: Poziv bi mi bio draži u drugim okolnostima

Ivan Tomečak
Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
24.05.2011.
u 19:36

Mladen Bartulović i Ivan Tomečak dvojica su igrača kojima je svanulo nakon nepromišljenosti Domagoja Vide i nesreće Drage Gabrića

I dok je lijevi bočni igrač ukrajinskog Dnipra na posudbi u Krivbasu već debitirao za kockaste, u prijateljskom srazu s Lihtenštajnom 2009., nakon kraha u kvalifikacijama za SP, Tomečaku je to prvi poziv.

– U šoku sam! Upravo mi je prije treninga Zdravko Mamić javio radosnu vijest – govorio je uzbuđeni dinamovac uoči treninga u Maksimiru.

No, odmah je zastao i uozbiljio se.

– Presretan sam, no s druge sam strane i tužan jer poziv sam dobio zbog tuđe nesreće. Bilo bi mi draže da sam pozvan u drugačijim okolnostima – dodao je Ivan.

Trener Marijo Tot odmah mu je stisnuo ruku, a suigrači su ga grlili.

– Ponavljam, volio bih da sam poziv dobio iz drugih razloga i u drugačijim okolnostima, ali radujem se što sam u užem izboru kandidata izbornika Slavena Bilića – zaključio je Ivan Tomečak.

Tako bi se u četvrtak u Splitu na prozivu uoči susreta s Gruzijom 3. lipnja trebali pojaviti: Runje, Pletikosa, Tomić, Srna, Vrsaljko, Ćorluka, Šimunić, Lovren, Schildenfeld, M. Pamić, Pranjić, Vukojević, Dujmović, Modrić, Badelj, Bartulović, Tomečak, Perišić, Mandžukić, Petrić, Eduardo, Kalinić, Jelavić i 
Vukušić.

Komentara 6

OB
-obrisani-
21:16 24.05.2011.

U tom sastavu je previse napadaca .Ne znam sto tu Vukusic radi....... Mozda bi trebalo povuci Eduarda u vezni red sa isturenim napadacima Jelavicem i Perisicem ( Petricem)....Gruzija ce zasigurno igrati bunker sa brzim kontrama

CU
cupus
21:44 24.05.2011.

Kalinica jos zove?????? pa da na jednoj tekmi zabije koliko u cijeloj prosloj sezoni opet bi nam bilo gusto...

LU
lukavg
21:49 24.05.2011.

Zašto nema Kranjčara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije