Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik Zagreba

Tomašević za VL otkriva kad će Dinamo dobiti moderan dom: Rušimo Maksimir i gradimo novi stadion

Rijeka: Stranka Možemo! predstavila kandidate za VIII izbornu jedinicu
Goran Kovacic/PIXSELL
09.04.2024.
u 18:49

– Konstantno financiramo, pomažemo, pokušavamo održavati Cibonu na životu. Nadam se da će se dogoditi preoblikovanje u sportsko dioničko društvo kako bi onda netko tko investira mogao imati suvlasništvo. Ne bi imalo smisla da ostanu udruga građana jer tko će investirati u nešto što ne može vratiti.

Komentara 32

PA
Pahor
18:58 09.04.2024.

Stadion? Oni nisu u stanju sagraditi pasju kucicu. Farbanje ulica i valjanje po njima im je vrhunski domet.

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
19:13 09.04.2024.

Vi ćete nešto graditi? Pa trebalo vam je tri i pol godine da uopće uspijete SAMIMA SEBI podnijeti zahtjev za lokacijsku dozvolu za tramvaj po Heinzelovoj. Maksimalni doseg vam je farbanje LGBT klupice i crtanje mačaka po cesti. Najveći projekt vam je sadnja stabala jer tu ne treba nikakva dozvola ni bilo što drugo složenije od kopanja rupa.

CR
crocro
19:15 09.04.2024.

Nordik, spomenuo si ovdje 20 godina. Tih 20 godina može se povezati samo u kontekstu koliko je godina Nemožemo unazadio grad Zagreb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?