Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAUMATIČNA SJEĆANJA
Povratak na članak

Tomašević o teškom danu: 'Slomio sam nogu vatrenom pa molio za njegov oporavak'

"Shvativši o kakvoj se ozljedi radi, molio sam se za njegov oporavak i hvala bogu da ta ozljeda nije ostavila nikakve posljedice na Matea"

Komentari 6

RO
roland
10:55 27.05.2021.

Po naslovu sam mislio da je Tomislav Tomašević kao pionir igrao nogomet i slomio nogu nekom budućem reprezentativcu Hrvatske. Mislim si, pa kako sam mogao tako loše procijeniti Tomaševića? Od kada aktivisti igraju nogomet i upisuju ONO i DSZ? Čak sam mislio mobilizirati prijatelje i donijeti Tomaševiću 300 glasova u nedjelju! Srećom, kliknuo sam na tekst i odmah zaključio da je riječ o "lažnom" Tomaševiću.

VL
PE
pepomacan
12:56 27.05.2021.

tomislave dasonjo, riječ Bog se piše velikim slovom!!

VL
DU
Deleted user
14:16 27.05.2021.

.....pa molio za njegov oporavak....i jel bog uslisio molitvu ili su mu ipak doktori pomogli koji su mozda ljevicari ili ateisti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.