Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIROVINA ILI NE?

Tom Brady drži fanove 'na iglama': Ne želim žuriti, još nije pravo vrijeme za konačnu odluku

Reuters
01.02.2022.
u 12:35

– Ipak je riječ o nečemu nevjerojatno važnom za mene. Kad osjetim da je pravi trenutak, tada ću reći svoj konačni sud

Još nije pravo vrijeme da donesem konačnu odluku, izjavio je Tom Brady, najbolji igrač američkog nogometa u povijesti, u povodu potencijalnog odlaska u sportsku mirovinu.

Proteklog vikenda ESPN je uzburkao svjetsku sportsku javnost informacijom kako je 44-godišnji Brady, trenutačno "quarterback" Tampa Baya i sedmerostruki osvajač Super Bowla u povijesti, odlučio i definitivno reći zbogom sportu u kojem je vladao protekla dva desetljeća.

No, usporedno s tim pojavile su se i suprotne informacije pa se nakon svega oglasio i sam Brady.

– Prolazim još uvijek kroz kompletan proces. Ne želim žuriti u svemu i ne želim donositi nagle odluke. Ipak je ovdje riječ o nečemu nevjerojatno važnom za mene. Kada osjetim da je pravi trenutak, tada ću i reći svoj konačni sud – rekao je Brady koji je 20 od ukupno 22 sezone u NFL ligi proveo u New England Patriotsima, dok je od proljeća 2020. u Tampa Bay Buccaneersima.

S New Englandom osvojio je šest naslova prvaka (2001., 2003., 2004., 2014., 2016. i 2018.) te je još tri puta igrao Super Bowl (2007., 2011., 2017.). U Tampa Bayu je osvojio jedan, prošlogodišnji naslov.

Brady je tijekom karijere pet puta osvajao nagradu za najkorisnijeg igrača Super Bowla, a u svom vlasništvu ima i tri nagrade za MVP-a sezone.

Komentara 1

ZV
zvezdomor
13:15 01.02.2022.

i što ćemo sad...ima li još šanse za nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije