Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA OLIĆ:
Povratak na članak

Toliko smo jaki da je kod nas na klupi iako briljira u svom klubu

Najviše će promjena u sastavu biti u veznom redu gdje, osim Modrića, ne bi trebali početi ni starteri protiv Slovačke Vlašić i Brozović

Komentari 8

ZE
Zeton
07:46 19.11.2019.

Bitno je da smo se ponovo plasirali na Euro. Prognozirati se može, i to je stvar za kladionice. Možemo pobijediti svaku reprezentaciju, ali isto tako možemo izgubiti od svake iz top 10 rankinga. Svi igrači koji su pozvani u našu reprezentaciju su kvalitetni, a odskaču Modrić, Brozović, Rakitić, Perišić i Livaković. Mislim da nismo dugo imali tako kvalitetne igrače i ako svi budu zdravi samo nam je nebo granica.

VL
PE
peronja
08:53 19.11.2019.

"..a u prvih 11 večeras bi šansu na krilu trebao dobiti i Mislav Oršić..." E hebi ga Oliću, igrač koji je standardni u Dinamu, već je drugu sezonu odličan u EU ligi i Ligi prvaka, brz je kao nitko u repki, daje golove... A igraći kao Perišić, Rebić koji ne igraju u svojim klubovima, minutažu moraju dobiti u repki??? Što je sonim na početku takmičanja ua Euro da će igrati smao oni koji imaju kontinuitet igranja u svojim klubovima?

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:36 19.11.2019.

haha, opet napumpavamo atmosferu?! čemu? objektivno bi bilo sagledati naše mogućnosti, i ne se precijeniti. nikad nam se više neće dogoditi da na velikom natjecanju najveće repke budu osakaćene kao u rusiji. tu su opet talijani, uvijek standardno moćni nijemci, francuzi, španjolci, stižu i nizozemci, kako ih god potcjenjivali, tu su, a o belgiji ne treba trošiti riječi. u europi smo među prvih 10, al da ćemo konkurirati za prvo mjesto, to je ipak nedosanjani san. čim igramo protiv reprezentacije koja zna stati na loptu, koja ne troši lopte, koja ima sigurne igrače, mi ne znamo igrati. mađari su nam pokazali najslabije strane. budimo sretni da smo tolko neobično kvalitetni, unatoč slaboj domaćoj ligi, i malom rezervoaru iz kojeg se napajamo, jer dolaze godine kad više nećemo moći krasti 'naše' hrvate po njemački, švicarski, australiji. gotova je ta priča. kao i nakon 98-e, i sad je stigla jesen u repku, promjene su nužne, rezultata neće biti na euru, i izbornik leti. to je jedina naša konstanta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.