Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVAŽENA ŽALBA

To više nije normalno! Tony Yoka zbog žalbe morao otkazati borbu Filipu Hrgoviću

Filip Hrgović vratio se u Zagreb nakon meča s Rydellom Bookerom.
Marko Lukunic/PIXSELL
21.01.2022.
u 15:55

Francuz se trebao boriti s Martinom Bakoleom 15. siječnja, ali zbog koronavirusa to je odgođeno, iako su iz Yokina tabora tvrdili da je otkazano.

Filip Hrgović ekspresno je ostao bez meča protiv Tonyja Yoke, a sve iz razloga što je IBF presudio u korist Martina Bakole, boksača s kojim se Francuz trebao boriti 15. siječnja, no sve je odgođeno zbog pandemije.

Odvjetnički tim uložio je žalbu na koju se očitovao IBF, a kao dokaz priložen je ugovor prema kojem se vidi da se meč odgađa za travanj ove godine, navodi Boxing scene.

Iz Yokina stožera su tvrdili da je meč potpuno otkazan pa su napravili štetu na više strana jer Hrgovićevi promotori sad ponovno moraju u potragu za suparnikom. To nije lako jer ranije su ga odbili Luis Ortiz i Joseph Parker.

Očekuje se kako će sljedeći na popisu tako biti Joe Joyce, ali on se tek oporavlja od ozljede. Ako on pak odbije poziv, IBF bi tada mogao kontaktirati Agita Kabayela, a nakon njega na popisu je kineski boksač Zhilei Zhang koji je već javno govorio o borbi s hrvatskim boksačem i koji se opet čini najrealnijim protivnikom.

I tko god pobijedi, čekat će boljeg iz revanša Oleksandra Usika i Anthonyja Joshue.

Ključne riječi

Komentara 13

ST
Startrack
17:29 21.01.2022.

Hrgovic je stoput rekao daje spreman borit se sa svakim. On ne izbjegava nikoga. Neznam sta na njega svaljujete.

CR
crocro
13:32 23.01.2022.

To je samo dokaz da se svim protivnicima Hrgovća tresu gaće i Hrgi daju signal da je na pravom putu. Samo žestoko treniraj, svi će pasti kao zrele kruške, sve si ih stavio pred zid i sada će moratri provirivati kroz rupe i tebe pogledati u oči, više neće biti skrivanja od sramote.

Avatar CROCLEUNA
CROCLEUNA
17:21 21.01.2022.

Vidi Babićeve bojne što je aktivna. Miševi ispuzali iz svojih rupa i cijuču. Filipe, samo jako, ne opeterećuj se ovim jalnušima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije