Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT S HNS-OM
Povratak na članak

To što je napravio Hajduk nedopustivo je, a najsramotnija je bila ova poruka

Dječje suze u kombinaciji s “krađom” bile su dovoljne da se gotovo svi hajdukovci dignu na noge i opet Hrvatski nogometni savez i sudačku organizaciju označe kao najveće neprijatelje.

Komentari 79

ME
medvedgrad
06:57 23.05.2019.

Kupite pokal u Konzumu, napisite "Prvaci svita" i dajte im. I neka vise nitko s njima ne igra niti jednu tekmu.

VL
DA
dabro
07:07 23.05.2019.

Konacno jedan realan i normalan clanak, bez uvrede ali istinit.Hvala

VL
NN
nista_ne_znam
07:58 23.05.2019.

Tako je to kad klub vodi sekta, samo njena dogma je ispravna.

VL
Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
07:33 23.05.2019.

Gadi mi se ovakav Hajduk i posebno ljudi koji ga vode skoro kao i troprsti klubovi. Prije 5 godina ne bih mogao niti pomisliti da cu jednoga dana zamrziti moj najdrazi klub. Gdje samo nadjese toliko klosara i debila zaa vodstvo toga nekada tako simpaticnog i uspjesnog Hajduka?

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:09 23.05.2019.

iduće prvenstvo se mora 'pustiti' hajduku, svi klubovi u utakmicama protiv hajduka, u svim kategorijama i natjecanjima, moraju izaći na teren sa rezervnom postavom, igrati pasivno, ne pucati po golu... suci moraju dobiti uputu da protiv hajduka ne sude ni jedan prekršaj, ma kakav god start bio. jer inače nema regularnog prvenstva! mislim da je krajnje vrijeme da jedan klub, koji god to bio, pa nek je i hajduk, bude prvak, dupla kruna bi bilo vrhnje.. sve ostalo je kriminal, korupcija. hajduk je institucija, koju podržava cijeli split, oni koji se usude uopće i dvoumiti u to, dobivaju svoju porciju uvjeravanja da su u krivu. vrijednost hajdukovih igrača ima da se na tržištu digne bar deset puta, jer ovakvo potcjenjivanje bilih tičeva je nedopustivo, na granici šovinizma. hns odmah mora uputiti transfermaktu protestnu notu i zatražiti korekciju vrijednosti igrača hajduka na više, pozvati se na 2. svj. r ata, nacističke zločine, okupaciju dalmacije i slične povijesne razloge i motive omalovažavanja. jedino tako će se vratiti hajduka na mjesto koje mu pripada, to je institucija koja nadilazi ovaj prostor i vrijeme. navijačima hajduka dati besplatne vozne karte za sva sredstva prometovanja, platiti im ulaznice i smještaj na svim gostujućim a i domaćim, utakmicama hajduka. utakmice reprezentacije moraju se uskladiti sa hajdukovim kalendarom. pola prihoda hns-a mora se usmjeriti u hajdukovu kasu. zavrijedio je to. mamiću odrapiti smrtnu kaznu. jer sve dok je živ je prijetnja hajduku

VL
DI
dirižabl
08:01 23.05.2019.

Moj nekoć slavni klub se pretvorio u yogurt

VL
Avatar Mister No
Mister No
08:15 23.05.2019.

Pa kakva je to tekma na kojoj sudac podijeli 11 kartona? Što uče tu djecu kako se tuči na terenu? Katastrofa. I onda ovakvim izjavama uvjeravati klince da su u pravu i samo ih poticati da budu još gori. Nemaa šanse da izrastu u normalne ljude....

VL
PR
prajdali100
07:10 23.05.2019.

Tog Petrića treba otjerati iz nogometa.Kakav ološ !

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
08:12 23.05.2019.

Pa neka Hajduk ode igrati BiH ligu, ako im je hrvatska liga nepoštena.

VL
AB
abendblatt
07:33 23.05.2019.

Da u Hajduku postoji postenje i Moral, da imaju karakter, nebi kmecali vec bi napustili natjecanje u 1 Hnl i otisli u svoju Mosor ligu ili u Bosnu koja im nije daleko, Sretan vam put Hajduci- kmecavci, osjeca se povratak Brbljica.

VL
JE
jetix
08:57 23.05.2019.

svi koji su jučer gledali Dinamo - Rijeka su mogli vidjeti kako je Hajduk opet pokraden :D

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
07:09 23.05.2019.

hajduk bi, da nije navijača bio u rangu rudeša. pa kakva je ono igra,svaki start u kőst.onako se je igralo 70ih godina.ali vrlo vješto se izbjegava istaknut glavni prőblem hajduka,a to je krah gőspodarstva u dalmaciji.nema kluba bez şponzora a sponzora bez velikih tvrtki. gdje bi bili bayern ,juventus..da se financiraju od ulaznica i obrtnika. predsjednik lazia je jednom izjavio da s punim stadionom svaku utakmicu može pokriti tek struju,vodu,zaštitare......

VL
MO
mosack
09:16 23.05.2019.

Deset i više godina smo čekali da netko napiše ovakav članak, ne samo u Zagrebu, nego i u Rijeci, u Osijeku, u cijeloj zemlji koja desetljeće trpi teror jedne frustrirane i glasne manjine. Hipokrizija Hajdukovaca koji vide svaki krivo dosuđenii aut protiv njih, ali šute kada im se sviraju sumnjivi penali. Desetljeća nesposobnosti skrivaju se iza takvog ponašanja nekada gospodskog kluba. Jedini problem da je ov trebalo napisati prije deset godina jer sada je, bojim se, prekasno i baš su mediji koji su godinama podilazili sekundarni krivci za ovakvu situaciju. SVe to što radi Hajduk toliko je naštetilo hrvatskom nogometu da se godinama neće oporaviti od toga. Hajduk je svojim kmećanjem i stalnim neredima, nedokazanim tvrdnjama o neregularnosti, pisanjem vlastitog Zakona o sportu i pritiskom kroz svoja novinare/navijače potjerao sve sponzore iz HR nogometa. Dok oni prodaju japanke i jogurte i posuđuju milione od grada koje ne misle vratiti mali klubovi trpe jer nitko ne želi uložiti u HNL klubove. Cijela HNL liga je žrtva frustriranih navijača Hajduka i njihove medijske mašinerije kojima je važniji jedan "sporni" žuti karton od finala kupa (u kojem Hajduk ne participira). Najveći paradok je da je možda največa žrtva tih venecijanskih štoseva sam NK Hajduk jer da im se prije deset godina jasno stavilo do znanja da ne rade to što godinama rade prestali bi tražiti krivce u drugima i primili se posla, pronašli stručne ljude i danas bi imali konkurentan i stabilan klub.

VL
PR
protuudar
09:11 23.05.2019.

Šta rade toj djeci i kako ih odgajaju!? Dočekuju gubitnike kao pobjednike, kad gubite vi u stvari pobjeđujete, slavite svoje poraze kao pobjede...mrak odgoj, totalni mrak... sa plakatima "Kontra zakona" .. povicima Ubij !?!?! Prekrasno. Obećavajuće..... sramota. Nadasve pedagoški pozitivno.

VL
SR
sramitese
08:08 23.05.2019.

kakvi ocevi..takva dica..

VL
ZA
ZAGREB
07:41 23.05.2019.

Pod hitno treba napravit na svakom stadionu jedan gol dimenzije 1m×1m i to naravno da bi bilo sve regularno je HAJDUKOV GOL i još za svaki slučaj nek si povedu i sudce

VL
Avatar Neobavezno
Neobavezno
09:43 23.05.2019.

''Najteže mi je kao i svakom čovjeku vidjeti suze bespomoćne djece koju potkradaju “veliki Hrvati” koji obavljaju dužnosti unutar HNS-a, a svi zajedno imaju pet dana Domovinskog rata'' - kakve veze ima rat sa nogometom nemas ih ni ti papa se nemoj tudim perjem kititi............. ''Poruka je da vas sve skupa nabijem na k..., jer ćete na koljenima doći moliti da igrate u Splitu'' - ahahahah kakva retardirana izjava (samo kreten moze takvo nesto napisati) i da se mene pita nikada vise repka nebi igrala kod vas sve dok je takvih poput tebe i tebi slicnih................

VL
Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
07:23 23.05.2019.

Kmeee, kreja nas je ae...

VL
ON
ON
10:16 23.05.2019.

U članku je jasno i glasno je sve rečeno.Pitam se smo dali su oni koji su odgovorni za stanje u Hajduku, našem nogometu,pa ako hoćete i državi,shvatili da smo dno dna.Šta te institucije i odgovorni pojedinci čine da se to popravi i više ne dešava?Ništa,ide se linijom manjeg otpora podilaženja,"drži vodu dok majstori odu"nekako zatapškati dok sam ja na vlasti,nezamjeriti se nikome,da bi ostao na funkciji.Sve ovo šta se kod nas dešava,vidi uefa,Fifa,i naravno kažnjava nas i kad treba i netreba.

VL
Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
09:05 23.05.2019.

nek igraju tam di su igrali za vrijeme 2 svjetskog rata.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.