Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka Cindrić:

To je naš zaštitini znak, moramo se dobro uigrati

Luka Cindrić - Hrvatska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
19.12.2017.
u 22:48

U prvom dijelu priprema bavit ćemo se igračima i suparnicima. Fokusirat ćemo se na igru, rad, trening, analizu – sve što treba za jedno veliko natjecanje - rekao je Červar

Lino Červar, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, okupio je jučer igrače na završnim pripremama za Europsko prvenstvo. U prvoj fazi u Ivanić Gradu trenirat će 21 igrač. Neće biti igrača iz Njemačke lige koji još igraju kolo 27. prosinca.

– U prvom dijelu priprema bavit ćemo se igračima i suparnicima. Fokusirat ćemo se na igru, rad, trening, analizu – sve što treba za jedno veliko natjecanje. Otežava nam to što nisu svi igrači na pripremama, ali ne smijemo plakati, već se prilagoditi situaciji. Ono što je bitno sada za prvu fazu priprema jest to da aktiviramo igrače fizički, tehnički, taktički i psihički. Radit ćemo na svemu, od individualnog rada i grupnog rada nadalje. Imam mnogo ideja, a koliko ćemo uspjeti realizirati, vidjet ćemo tijekom priprema. Kako bismo što bolje igrali na Europskom prvenstvu i stigli tamo kamo svi želimo, moram igrače naučiti da je za to potrebno mnogo odricanja, truda i znoja jer ništa nije poklonjeno – rekao je Červar, a Luka Cindrić je dodao:

Luka Cindrić - Hrvatska
1/9

– Da bismo na Euru izgledali što bolje, morat ćemo dobro uigrati obranu. Ona je na neki način naš zaštitni znak. Sigurno da nas čekaju duge pripreme iako se možda vremenski ne čini tako – rekao je Cindrić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije