Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinju pripreme

Červar: Butorac, Bećiri i Jaganjac su budućnost

18.12.2017.
u 11:25

- Vjerujem da su igrači svjesni da se moraju žrtvovati za Europsko prvenstvo jer želimo osvojiti medalju na domaćem parketu – rekao je Lino Červar.

Lino Červar, izbornik hrvatske rukometne muške reprezentacije, danas počinje sa završnim pripremama za Europsko prvenstvo koje 12. siječnja sljedeće godine počinje u Hrvatskoj. Okupljanje je točno u podne u Zagrebu odakle se kreće u Ivanić-Grad. Reprezentacija će biti smještena u hotelu Sport, a treninzi će se održavati u obližnjoj dvorani. U hotelu Sport igrači na raspolaganju ima modernu teretanu, ali i wellness.

– U Ivanić-Gradu ostajemo do 24. prosinca ujutro. Igrači će dobiti dva dana slobodno, a onda je ponovo okupljanje u Ivanić-Gradu 26. prosinca. U tih nekoliko dana do kraja 2017. godine priključit će nam se igrači iz Njemačke koji zadnju utakmicu igraju 26. i 27. prosinca. U situaciji kada nemamo previše dana za pripreme svaki mi je sat bitan i vjerujem da su igrači svjesni da se moraju žrtvovati za Europsko prvenstvo jer želimo osvojiti medalju na domaćem parketu – rekao je Lino Červar, izbornik Hrvatske.

U Ivanić-Grad će na pripreme još jedno novo lice – Bruno Butorac, desni vanjski slovačkog Tatrana koji ove sezone igra sjajno.

– Nažalost, ostali smo bez Vuglača koji se ozlijedio na utakmici protiv Tatrana pa sam za ove prve pripreme pozvao Butorca. Nažalost, on nije na popisu 28 igrača koji kandidiraju za nastup na Europskom prvenstvu, ali za njega ima vremena. Jer, na ovim prvi priprema namjerno sam prozvao nekoliko mlađih igrača poput Bećirija, Jaganjca, Butorca na koje računam u bližoj budućnosti. Sljedeće godine imamo Mediteranske igre na kojima će svi oni vjerojatno igrati – istaknuo je Červar.

Od igrača na mjestu desnog vanjskog pucača za Europsko prvenstvo Červar je ostao tek na četvorici – Marko Kopljar, Luka Stepančić, Šime Ivić i Denis Buntić. Tu će biti najvažnije da sto posto bude spreman Marko Kopljar koji je Červaru važan za napad, ali i za obranu...

Komentara 1

ČI
čikaga
19:41 18.12.2017.

Važno je da će Kopljar biti spreman, nakon glancanja tribina. Deda priča bedastoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije