Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan je otkriće
Povratak na članak

Tko su igrači koji su sačuvali izglede Hrvatske da ipak ode na SP?

Nakon svega postavlja se pitanje je li sve ovo dovoljno da se napravi čudo i da Hrvatska ipak ode na SP.

Komentari 3

Avatar links
links
07:52 01.12.2018.

nisu ovi momci krivi što su tu... strašno je kako to izgleda i unatoč suludim "prozorima" Fibinim, žalosno ej da mi nemamo 5-6 kvalitetnih igrača koji bi nas mogli izgurati kroz kvalifikacije... ovi momci koji su se zatekli ovdje, većina njih je klasa nekadašnje Hrvatske lige... a tada je to bila 3 liga.

VL
BI
binki
22:11 30.11.2018.

Postaviti Anzulovića na ovu poziciju je namjerna opstrukcija hrvatske .

VL
DU
Deleted user
22:28 30.11.2018.

Mišljenja sam da smo igračkim potencijalom koji nam sada stoji na raspolaganju pitanje odlaska na prvenstvo ionako riješili na za nas loš način. Gledao sam jučer igru - između "prve" i "druge" petorke je razlika velika, jednostavno toliko velika da se bez problema prosulo 15+! Za dulje vrijeme velika natjecanja odigravat će se bez reprezentacije Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.