Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNI LJUDI

Tko je tko u Dinamu? Klubom upravljaju Mamićeva rodbina, isluženi političari i poznati liječnici

20.01.2023.
u 10:34

Iako se rat i dalje vodi, klub funkcionira, ali još se ne zna u kojem će smjeru krenuti. Oni koji su protiv Antolića, ali i predsjednika kluba Mirka Barišića koji je stao na njegovu stranu, već su dvaput proslijedili popis 45 od 77 članova Skupštine koji traže izvanrednu sjednicu tog klupskog tijela na čijem je dnevnom redu smjena predsjednika Barišića i Izvršnog odbora, a Barišić bi tu sjednicu trebao sazvati do 10. ožujka. Dotad će Dinamo funkcionirati kao što funkcionira i zadnjih dana. No tko je tko u današnjem Dinamu?

Komentara 17

DU
Deleted user
11:03 20.01.2023.

Ne prestaje ovaj orkestrirani pokušaj dovođenja Dinama na Hajdukovu razinu a predvodnik je večernjak i njegova piskarala. Za čiji račun?

DU
Deleted user
11:05 20.01.2023.

ovo je katastrofa Antolića: 'Taj je utjecaj dosad očito postojao, ali mu je Antolić pokušao doći na kraj tijekom prošle polusezone tako što je odbio trenere Jakirovića i Milaniča koje je želio Mamić, postavljanje Romea Jozaka na mjesto sportskog direktora i dovođenje nekih igrača (Kačavende, Pjace).' Treba dodati i Belju su odbili, a ako Jakirević nije biop dobar ili Jozak ili Kačavenda onda to sve govori o sposobnosti ovo čovjeka.

Avatar 100percentFedUp
100percentFedUp
11:32 20.01.2023.

Ako Dinamom doista upravljaju Mamiceva rodbina, isluzeni politicari i poznati lijecnici, zasto se takav model upravljanja istice samo kad je Dinamo u pitanju? Zar po istom ili vrlo slicnom modelu nisu ustrojena i javna poduzeca, pa i sam politicki vrh drzave?! Jedina razlika je u tome sto je Dinamo uspjesan, i zato ga treba srusiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?