Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JA SAM MAŠINA'

Tito Ortiz spreman na borbu s legendarnim Fedorom

Tito Ortiz
Fight Site
11.02.2016.
u 12:20

Ortiz je zadnji nastup odradio u rujnu na Bellator Dynamite 1 priredbi gdje ga je u prvoj rundi na predaju prisilio Bellatorov prvak poluteške kategorije, Liam McGeary.

UFC legenda, bivši prvak i Bellator borac, Tito Ortiz, trenutno se oporavlja od operacije, ali "The Huntington Beach Bad Boy" se ove godine planira ponovno vratiti u kavez, piše Fight Site.

- Čovječe, ja sam mašina. Bit ću dobro za otprilike mjesec dana, Borit ću se sto posto - rekao je Ortiz.

Ortiz je zadnji nastup odradio u rujnu na Bellator Dynamite 1 priredbi gdje ga je u prvoj rundi na predaju prisilio Bellatorov prvak poluteške kategorije, Liam McGeary. Taj poraz je Ortizu uništio nadu u osvajanje titule, no on je i dalje zainteresiran za velike borbe koje bi fanovi htjeli vidjeti. A jedna velika borba o kojoj se u posljednje vrijeme priča je ona s Fedorom Emelianenkom za koju je Ortiz zainteresiran, iako ne bi volio da mu to bude prvi nastup nakon operacije.

- Ne želim da mi Fedor bude prva borba. Vraćam se od ozljede, znate. Želim prvo jednu borbu za zagrijavanje. Napravimo borbu kojom ću se uhodati i neka bude velika, tako da je svi budu htjeli gledati - rekao je.

Osim legendarnog Fedora, zainteresiran je i za susret s Kimbom Sliceom za kojeg kaže kako je “dobro ime”. Kimbo se 19. veljače mora obračunati s Dadom 5000, nakon čega bi borba s bivšim UFC prvakom lako mogla postati stvarnost, s obzirom da su Kimbo i Ortiz predvodili do sada najgledanije priredbe koje je promocija sastavila.

Neovisno o protivniku, Ortiz je siguran u povratak tokom ove godine.

- Još mjesec dana rehabilitacije i vraćam se treninzima. Izvadio sam koštane izdanke. Bol je prestala, bit ću spreman - obećao je.

>> Više o borilačkim sportovima čitajte na Fight Site

>> Konačno potvrđeno ime Fedorova protivnika!

Komentara 2

Avatar Semper Paratus
Semper Paratus
12:26 11.02.2016.

Jadan ti s takvim imenom...

SE
Sejo
16:05 15.02.2016.

Izgleda da MMA psotaje disciplina boraca preko 30 godina,cak i preko 40

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije