Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak

Konačno potvrđeno ime Fedorova protivnika!

Fedor Emelianenko
Facebook
18.12.2015.
u 12:44

Fedor i Jaideep će predvoditi RIZIN događaj koji će se održati 31. prosinca dok će Sakuraba i Aoki biti glavna borba prvog događaja koji se održava 29. prosinca.

Iako je nova japanska promocija RIZIN najavljivala da će Fedor Emelianenko u svom povratničkom meču imati dostojnog protivnika koji će privući pozornost svih ljubitelja MMA borbi to se ipak nije dogodilo, piše Fight Site.

Protivnik Fedora Emelianenka ipak će biti Singh Jaideep kako je to objavljeno još prije dva mjeseca. Iz japanske se organizacije stalno govorilo da Fedoru traže atraktivnog i dostojnog protivnika, ali u tome očito nisu uspjeli jer svi borci koji vrijede zauzeti su i pod ugovorima s drugim svjetskim MMA promocijama.

Indijski kick boksač u karijeri ima samo dvije MMA borbe u kojima je došao do pobjeda. Posljednju borbu imao je u listopadu kad je bio bolji od Carlosa Toyote prekidom nakon druge runde. Fedor Emelianenko se vraća u borilište nakon više od tri godine. Posljednji se put borio u lipnju 2012. kad je pobijedio Pedra Rizzija.

Fedor i Jaideep će predvoditi RIZIN događaj koji će se održati 31. prosinca dok će Sakuraba i Aoki biti glavna borba prvog događaja koji se održava 29. prosinca. Tada će na turniru osmorice nastupiti i naš Goran Reljić koji će se boriti protiv Vadima Nemkova.

>>Tito Ortiz: Fedor nije najbolji svih vremena, Jones bi mogao biti!

Komentara 1

MA
manaslu
13:57 20.12.2015.

Pa ne bi se ovako sramotio da sam Fedor ni za koje pare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije