Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK NAKON OZLJEDE

Tin Srbić: U Osijeku uvijek odradim najbolje

Tin Srbić
Foto: Marko Banić
1/7
21.05.2022.
u 14:00

Hrvatski gimnastičar Tin Srbić, srebrni s Olimpijskih igara u Tokiju, priprema se za DOBRO World Cup

Tin Srbić ponovno je dobro. Nakon dva mjeseca borbe s ozljedom ključne kosti, aktualni srebrni gimnastički olimpijac žestoko se priprema za svoj nastavak sezone i to na domaćem terenu, od 9. do 12. lipnja na DOBRO World Cupu u osječkom Gradskom vrtu. Proteklih tjedana vratio se na natjecanja i odradio dva kola CRO-GYM lige.

– Što se tiče nastupa u Osijeku, nemam ovaj put prevelika očekivanja osim da ja tamo nastupim bez nekog stresa, bez pritiska, jer znam da nisam u stopostotnoj formi i ne mogu najavljivati ne znam što, ali čisto da se opustim i uživam u tom nastupu i u Osijeku i ljudima koji će doći gledati i nekako da se krene vraćati publika na naša natjecanja, jer ja to osobno jako volim. Nismo ni trener ni ja još sigurni ni s kojom početnom ocjenom ćemo moći ići, ali možda se oporavak u ovim tjednima do Osijeka posve dogodi pa ću moći i nešto jače ići... Vidjet ćemo, ne znam.

Ali nešto ipak već odavno zna.

Foto: Marko Banić

– Osijek je moje najdraže natjecanje. Nema ljepšeg mjesta za nastup jer je organizacijski, a to svi govore, ne samo mi domaći, jedan od najboljih Svjetskih kupova. Dvorana je odlična, publika možda i najbolja, mogu je usporediti samo s Parizom, to je taj rang. Atmosfera je jednostavno toliko dobra da ja i kada se ne osjećam najbolje, tamo nastupam najbolje. U svim svojim nastupima u Osijeku odrađivao sam jedne od najboljih vježbi. Meni stvarno puno znači i jako volim tamo biti.

Tinu će Osijek biti posljednja priprema pred Mediteranske igre u Oranu koje su na rasporedu krajem lipnja.

– Ne bih možda ni išao na Mediteranske igre da nije bilo ove ozljede, nego sad želimo uhvatiti natjecateljski ritam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije