Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAYERN

Timoščuk dolazi, Podolski odlazi

08.12.2008.
u 14:01

Lukas Podolski krajem sezone napustit će redove minhenskog Bayerna, koji će se pak istovremeno osnažiti dovođenjem ukrajinskog napadača Anatolija Timoščuka...

Potvrdio je ovo Bayernov sportski direktor Uli Höneß, još jednom potvrdivši da nezadovoljni Podolski ne može otići iz kluba u siječanjskome prijelaznom roku.

Bavarci su već doveli novog napadača, riječ je o najboljem igraču američke lige (MLS) Landonu Donovanu čime se Podolskom, već komplicirana situacija u napadu, dodatno zamrsila. Teško dobiva priliku uz Lucu Tonija i Miroslava Klosea, a dolazak Donovana dodatno umanjuje šanse njemačkog reprezentativca za minutažom. Ne treba zaboraviti niti da je Bayern u posljednje vrijeme povezan s dovođenjem hrvatskoga reprezentativnog napadača Ivice Olića, što je još jedan dokaz da aktualni prvak Bundeslige ne računa ozbiljno na Poldija.

- Podolskog ćemo pustiti 1. lipnja, jasno, nađemo li dostojnu zamjenu, a to bi nam trebalo poći za rukom. Nećemo ga pustiti u siječnju, potreban nam je igrač koji nam može pomoći u Ligi prvaka. Što se Timoščuka tiče, zainteresirani smo za njega, ali ništa još nije dogovoreno - kazao je Höneß.


Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije