Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevao u Areni

Thompson o Hrgoviću i isključivanju mikrofona na Trgu: 'Hvala mu na reakciji'

thompson
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/9
11.09.2018.
u 11:31

– Kada sam vidio da Filip ulazi u svoju borbu s “Genima kamenim”, meni je to mnogo značilo, a ovo mi je još veća čast.

Rijetkost je da borci imaju privilegij da im izvođač ulazne glazbe dođe uživo pjevati kao što je to Hrgoviću priuštio Marko Perković Thompson u zagrebačkoj Areni.

– Kada sam vidio da Filip ulazi u svoju borbu s “Genima kamenim”, meni je to mnogo značilo, a ovo mi je još veća čast. Polaskan sam i odazvat ću se na svaku sličnu prigodu – rekao je Thompson.

>>Pogledajte kako je Thompson pjevao Hrgoviću

Naši sportaši vole Thompsona, što se vidjelo i na primjeru nogometaša, koji su inzistirali na tome da im pjeva na dočeku.

– Ako jednog kantautora sportaši pozivaju da bude s njima u njihovim najvažnijim trenucima, onda je to vrh vrhova.

Nasmijao se popularni pjevač kada smo ga podsjetili na Hrgovićevu izjavu da bi nokautirao bilo koga tko bi mu isključio Thompsona, kao što se to zbilo u srpnju na Jelačićevu placu.

– Hvala mu na takvoj reakciji i potpori.

>>Pogledajte Hrgovićeve izjave nakon borbe

Komentara 124

ST
stjepanhrvat
11:44 11.09.2018.

Potpora Tomsonu i Hrgoviću.

Avatar Trgovac
Trgovac
11:55 11.09.2018.

Hrvatska koja sluša Thompsona igra u finalima svjetskih prvenstava i osvaja naslove. Jugo luzeri grintaju u pozadini. Nikad ništa postigli nisu kao i bivša država im. Jal je to na pobjednike i Hrvatsku. Haters gonna hate. Ajmo Hrvatska. :)

MA
malala
12:50 11.09.2018.

Jos su stari Kinezi znali da dusu naroda prepoznajes po pjesmama. Zato prestanite slusati cajke prostakuse - to nije nivo ovog naroda. Hvala Marku na pjesmama koje su me toliko puta digle na noge nakon padova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije