Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar plavaca

Thibaut Courtois: Bio sam tužan kad je Mourinho napustio Chelsea

Thibaut Courtois
Press Association/Pixsell
27.02.2016.
u 13:33

- Prošle sezone bili smo prvaci, ali ove nam jednostavno nije išlo, stvari su baš krenule loše. Moramo iz toga izaći jači i krenuti s boljim rezultatima.

Belgijski vratar Thibaut Courtois javno je izrazio žaljenje što je Jose Mourinho napustio Chelsea, ali je svjestan da je do rastanka moralo doći. Chelsea je pod vodstvom Portugalca ove sezone nizao loše rezultate, kola su jurila nizbrdo pa ga je Abramovič smijenio i doveo Guusa Hiddinka te pokušao barem malo spasiti sezonu.

- Bilo je teško kad je Mourinho odlazio, bio sam tužan kad sam saznao da nas više neće trenirati, ali jednostavno moramo ići naprijed i ne osvrtati se na to, rekao je Courtois pa dodao:

- Prošle sezone bili smo prvaci, ali ove nam jednostavno nije išlo, stvari su baš krenule loše. Moramo iz toga izaći jači i krenuti s boljim rezultatima.

>>Prvi Hiddinkov poraz na klupi Chelsea: ‘Još smo u utrci...’

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije