Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC FIGHT NIGHT 126

‘The Kid’ u lovu na još jednog ‘Cowboyja’, Lewis i Tybura traže iskupljenje u Teksasu

UFC FIGHT NIGHT 126
Foto: Fight Channel
13.02.2018.
u 16:36

UFC Fight Night 126 ne propustite UŽIVO iz Teksasa u noći s nedjelje na ponedjeljak, 19. veljače od 3 sata poslije ponoći samo na Fight Channel PPV-u ili na www.fightchannel.com

Najveća svjetska MMA promocija sa svojim novim Fight Night izdanjem po treći put dolazi u teksaški Austin gdje će u oktogon ući popularni Donald ‘Cowboy’ Cerrone protiv Yancyja ‘The Kida’ Medeirosa, Derrick Lewis i Marcin Tybura odmjerit će snage u teškaškom sudaru, dok će Sage Northcutt i James Vick nastupiti pred domaćom publikom.

UFC Fight Night 126 ne propustite UŽIVO iz Teksasa u noći s nedjelje na ponedjeljak, 19. veljače od 3 sata poslije ponoći samo na Fight Channel PPV-u ili na www.fightchannel.com

Može li ‘The Kid’ zauzdati još jednog ‘Cowboyja’?

Cerroneov plan da se vrati u laku diviziju još će malo pričekati jer će ‘Cowboy’ u sljedećem meču ipak ostati u velteru gdje ga čeka Yancy Medeiros.

Donald Cerrone (32-10 MMA, 19-7 UFC) tako će na UFC Fight Nightu 126 obilježiti svoj peti nastup u ‘main eventu’ UFC-a, ali nadolazeća borba će mu svakako biti i ulazak u opasne vode s obzirom na to da je nanizao poraze u čak tri zadnja nastupa za najveću svjetsku MMA promociju. U zadnjoj ga je izvedbi u prvoj rundi tehničkim nokautom pobijedio Darren Till na UFC Fight Nightu 118. Prije toga je izgubio od Robbieja Lawlera i Jorgea Masvidala. Okus pobjede je zadnji put osjetio na UFC-u 206 kad je svladao Matta Browna u prosincu 2016. Znači da mu hitno treba pobjeda. Nakon zadnjeg poraza je spominjao i da se planira vratiti u laku diviziju te se više odmarati između borbi, no čini se da taj plan još nije počeo provoditi.

Za razliku od Cerronea, Yancy Medeiros (15-4 MMA, 6-4 UFC) u borbu na UFC Fight Nightu 126 dolazi po svoju najveću lovinu. U zadnjoj je borbi tehničkim nokautom porazio brazilskog ‘Cowboyja’ Alexa Oliveiru što mu je donijelo treći bonus i nominaciju za borbu godine, a otkad je prešao u velter nije okusio niti jedan poraz. Madeiros će sigurno dati sve od sebe da tako ostane i nakon sljedeće borbe nauštrb Cerronea. No Cerrone drži rekord za najviše osvojenih bonusa tako da nas prema svemu sudeći u Teksasu očekuje pravi stampedo.

Teškaši u teškoj borbi za iskupljenje

U sunaslovnoj borbi nadolazećeg Fight Nighta čeka nas i okršaj teškaša – Derricka Lewisa i Marcina Tybure. A ni jednom neće biti lako s obzirom na to da u oktogon ulaze nakon poraza.

Dvanaestoplasirani Derrick Lewis (21-7-1 MMA, 9-4 UFC) prvotno se u listopadu na UFC-u 216 trebao boriti s Fabriciom Werdumom, ali morao je otkazati nastup zbog ozlijede leđa. Lewis je u zadnjoj borbi izgubio tehničkim nokautom od Marka Hunta na UFC Fight Nightu 110 te mu je taj poraz prekinuo niz od šest pobjeda. Odmah nakon poraza je izjavio da će se umiroviti, ali očito ipak neće.

Poljak Marcin Tybura (16-3 MMA, 3-2 UFC) u borbu ulazi s okusom poraza koji mu je nanio Werdum u glavnoj borbi UFC Fight Nighta 121 i time mu prekinuo niz od tri pobjede.

James Vick na domaćem terenu

James Vick (12-1 MMA, 8-1 UFC) možda nije dobio visokoplasiranog protivnika kako se nadao, ali ipak je dobio priliku da se bori na svom domaćem terenu pred vlastitim navijačima. Nakon što je nokautirao Josepha Duffyja u studenom na UFC-u 217, Vick je tražio borbu s nekim od ponajboljih boraca lake kategorije ili s nekim od bivših prvaka i to u glavnoj borbi priredbe u Teksasu. Prozivao je svakog koga se mogao sjetiti, ali nitko mu se nije odazvao. Tako će se ‘The Texecutioner’  boriti s Franciscom Trinaldom (22-4 MMA, 12-4 UFC).

39-godišnjem Trinaldu je u zadnje vrijeme dosta krenulo na ruku pa je tako pobijedio u osam od zadnjih devet borbi u oktogonu. Izgubio je jedino u borbi od Kevina Leeja lani u ožujku, a to mu je ujedno i jedini poraz u zadnje četiri godine.

U ostalim borbama nadolazećeg UFC Fight Nighta gledat ćemo povratak Thiaga Alvesa (22-11 MMA, 14-8 UFC)  koji će se okušati s debitantom Curtisom Millenderom (14-3 MMA, 0-0 UFC)  u velteru, u slamka diviziji se bori Jessica Aguilar (19-6 MMA, 0-2 UFC) s protivnicom kojoj se ime još ne zna, a sve će to otvoriti mlada UFC nada Sage Northcutt (9-2 MMA, 4-2 UFC) koji se na svom domaćem terenu bori s Thibaultom Goutijem (12-3 MMA, 1-3 UFC).

UFC Fight Night 126 ne propustite UŽIVO iz Teksasa u noći s nedjelje na ponedjeljak, 19. veljače od 3 sata poslije ponoći samo na Fight Channel PPV-u ili na www.fightchannel.com

UFC Fight Night 126

Donald Cerrone vs. Yancy Medeiros

Derrick Lewis vs. Marcin Tybura

Francisco Trinaldo vs. James Vick

Thiago Alves vs. Curtis Millender

Jessica Aguilar vs. TBA

Sage Northcutt vs. Thibault Gouti

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije