Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Bormiju

Težak pad skijaške legende na spustu! Je li to kraj karijere?

Hannes Reichelt
Foto: IPA/Pixsell
1/10
28.12.2019.
u 22:05

Kako se Reichelt nije mogao ustati odmah se sumnjalo da nešto nije u redu

Austrijanac Hannes Reichelt (39) teško je stradao pri padu na spustu voženom u Bormiju. Skijaška legenda izgubio je ravnotežu pr brzini od 100 kilometara na sat te je završio u zaštitnoj ogradi.

Kako se Reichelt nije mogao ustati odmah se sumnjalo da nešto nije u redu. Ozbiljno je ozlijedio koljeno te je helikopterom prebačen u bolnicu. Strahuje se kako bi ova nesreća mogla značiti i kraj karijere. 

Spust u Bormiju ima jednu od najopasnijih staza koja se nalazi u kalendaru Svjetskog kupa.

Karijeru je počeo 2002. godine, a u natjecanju Svjetskog kupa ima 13 pobjeda, po šest u spustu i super G-ju, te jednu u veleslalomu. U karijeri je čak 44 puta stao na podij.

Dvaput je sudjelovao na Zimskim olimpijskim igrama, 2006. i 2018. godine, a 2015. je Beaver Creeku osvojio naslov svjetskog prvaka u superveleslalomu.

Hannes Reichelt
1/9

>> Pogledajte kakvim se poslom bavi košarkaš Hermes Analitice

Komentara 1

LI
liliZG
15:50 30.12.2019.

nositelji prava za alpsko skijanje je HRT, ali on ne prenosi sve utrke, ali zato mi ne možemo na nekom dr kanalu pogledati skijanje kao npr SLO2 jer to ne da nositelj prava RH, ... zašto ako ne obavljaju svoju dužnost i ne prenose trke?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije