Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSEBUJAN LIK

Težak je 200 milijuna kuna, a iznenadit ćete se kad doznate gdje živi

Habib Nurmagomedov
Foto: Instagram
1/5
29.10.2020.
u 17:41

– Tri dana razgovarali smo o ovoj borbi i na kraju je majka pristala da odradim još jednu i niti jednu više. Dao sam majci svoju riječ i tako će i biti. Ovo je kraj moje karijere - rekao je Habib.

Sjajni ruski borac Habib Nurmagomedov proteklog je vikenda gušenjem svladao svog američkog izazivača Gaethjea i upisao 29 pobjedu u isto toliko borbi u karijeri.

Nakon toga je objavio da napušta MMA sport i da će se vratiti u svoje rodno selo u planinama Dagestana gdje je odrastao.

– Tri dana razgovarali smo o ovoj borbi i na kraju je majka pristala da odradim još jednu i niti jednu više. Dao sam majci svoju riječ i tako će i biti. Ovo je kraj moje karijere - rekao je Habib.

Habibovo mjesto zove se Sildi i nalazi se u ruskoj republici Dagestanu. U tom selu živi 200-njak mještana koji se bave poljoprivredom i stočarstvom. Sildi nema interneta i telefona, a najbliži grad je udaljen 40-ak kilometara. Selo nema ni trgovinu pa jednom mjesečno dolazi kamion s namirnicama.

Habib Nurmagomedov u karijeri je zaradio 30-ak milijuna eura (230 milijuna kuna), no ne pati od luksuza i ponosan je na svoje podrijetlo. Ne srami se mjesta iz kojeg je potekao i sviđa mu se takav život iako može živjeti u bilo kojem gradu svijeta...

Ključne riječi

Komentara 20

RO
roland
21:10 29.10.2020.

Gledao sam kad je Kabiba i pokojnog mu oca primio kad ih je primio Putin. Prvo se s Putinom pozdravio pokojni otac, a tek onda Kabib, dok je otac govorio, Kabib je šutio. Onaj strogi patriotski odgoj, pun poštovanja za roditelje.

DU
Deleted user
19:23 29.10.2020.

Naklon do poda,ČOVJEK, LJUDINA...

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:59 29.10.2020.

Nešto kao inačica našeg domaćeg vidoševića, samo šta se naš nadan nije borio protiv ljudi nego protiv daleko opasnijeg neprijatelja za opstanak čovječanstva, lavova, tigrova, nilskih konjokradica, lisica šta nam kokoši kradu itd itd, kako je taj čovjek hrabar mama to je čudo jedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije