Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSE MOURINHO:

Teško se boriti protiv Manchester Cityja kad ne poštuju pravila

Chelsea manager Jose Mourinho takes his seat for their English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at White Hart Lane in London January 1, 2015.      REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN  - Tags: SPORT SOCCER) EDITORIAL USE ONLY. NO USE WITH UNA
Reuters (Ilustracija)
07.02.2015.
u 12:18

- Ne vjerujem da momčad može biti prvak ako je kažnjena. To se događalo već prije jer nije u skladu s financijskim fair playom - rekao je Mourinho.

Trener Chelseaja Jose Mourinho ponovo je napao Manchester City zbog njihove nebrige za financijski fair play.

I Chelsea i Manchester City kupovali su u siječnju. Plavci Juana Cuadrada iz Fiorentine za 24,8 milijuna funti, građani Wilfrieda Bonyja iz Swanseaja za 27 milijuna funti. Međutim, Mourinhova momčad je da bi ispoštovala financijski fair play prodala Andrea Schürrlea u Wolfsburg, dok je City samo na posudbu dao Matiju Nastasića i Scotta Sinclaira.

- To je nešto što mi je objašnjeno prije 18 mjeseci kada sam se susreo s našim vlasnikom i upravom kluba prije nego sam potpisao ugovor. Rekli su mi kakav klub gospodin Abramovič želi, ali da se mora poštovati financijski fair play. Željeli su zadržati jaku momčad koja se može boriti protiv financijski jačih, ali i onih koji ne poštuju financijski fair play. Teško se protiv toga boriti - rekao je Mourinho i nastavio:

- Jedini je problem što se moramo boriti protiv tih koji ne poštuju pravila. Ne vjerujem da momčad može biti prvak ako je kažnjena. To se događalo već prije jer nije u skladu s financijskim fair playom.

Mourinhova momčad ima pet bodova prednosti ispred Manchester Cityja.

>> Bivši reprezentativac Srbije: Potukao sam se s Mourinhom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije