Naslovnica Sport Strani nogomet

Teški trenuci za Kovača! Otvorio front koji bi ga mogao koštati posla

Navodno se izrodila ideja kako bi se ponovno trebao ujediniti klan igrača koji je raznim metodama bojkota i potkopavanja istjerao Carla Ancelottija!
03. studenoga 2018. u 16:22 36 komentara 12792 prikaza
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/7

Niko Kovač otvorio je novi front u odnosu s igračima. Ovoga puta traži se - krtica! Hrvatski trener uvjeren je kako informacije iz svlačionice konstantno cure u medije te kako neosporno postoji igrač koji odaje informacije namijenjen isključivo ušima igrača, piše Bild, a prenosi Goal.

Niko Kovač NIJE NIKI LAKO Kovač poludio zbog bahatog poteza dvije zvijezde i uveo novo pravilo!

Njemački medij piše kako je rat Kovača i svlačionice tako dobio novu dimenziju, nakon što su se igrači žalili na njegovu tiraniju, prenaporne treninge i stroga pravila, a navodno se u međuvremenu izrodila ideja kako bi se ponovno trebao ujediniti klan koji je raznim metodama bojkota i potkopavanja istjerao Carla Ancelottija!

"Klan ne miruje", piše Bild, nakon još jednog treninga u kojem je Kovač potrošio glasnice derući se na Bayernove zvijezde. Čini se kako je bivši hrvatski izbornik procijenio kako bi najbolji način za 'gašenje požara' bio pronalazak špijuna koji otkriva ozbiljnost narušenih odnosa koji dobivaju novu dimenziju svakodnevnim odlaskom u javnost.

Niko Kovač Noć vještica Mislio da mu je ideja 'bomba': Kovačev igrač se zbog kostima morao ispričati

Također, Nijemci ističu kako je Kovač u više navrata naglašavao igračima da je odavanje bilo koje informacije iznese u tajnosti svlačionice njastrože zabranjeno dijeliti medijima

A koliko je daleko otišlo njegovo nepovjerenje potvrđuje i podatak da je igračima odbio saopćiti početnu postavu za današnji susret s Freiburgom (15:30 sati)!

>> Pogledate redove za utakmice za utakmicu Dinamo - Spartak

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu