Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE NIKI LAKO

Kovač poludio zbog bahatog poteza dvije zvijezde i uveo novo pravilo!

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
02.11.2018.
u 18:54

Je li Bild u pravu vidjet će se već u subotu kada na Allianz Arenu stiže Freiburg.

Niko Kovač izvukao je Bayern iz krize i nanizao četiri pobjede u prvenstvu.

No, čini se da odnosi s igračima nisu baš najidealniji. Dokaz je to i najnovija priča iz Bilda koji tvrdi da je hrvatski trener zbog bahatog poteza Francka Riberyja i Jeromea Boatenga odlučio mijenjati pravilo.

Naime, spomenuti dvojac na utakmici s Wolfsburgom bio je na klupi, a kada ih je Kovač poslao na zagrijavanje, Ribery je sjeo uz reklamni pano, dok je Boateng samo ležao na travnjaku.

Zbog njih dvojice Kovač je odlučio uvesti novo pravilo, te se sada svi igrači koji konkuriraju za utakmicu moraju zagrijavati uoči nje.

To pravilo vrijedilo je dosad samo za igrače koji su počinjali utakmicu, dok su rezerve mogle ostajati u autobusu i igrati se na mobitelima.

Je li Bild u pravu vidjet će se već u subotu kada na Allianz Arenu stiže Freiburg.

>> Pogledajte i gužvu za ulaznice na Maksimiru

Komentara 1

DU
Deleted user
21:42 02.11.2018.

nepismeni balkanski novinar ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije