Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK INDIJE

Teški trenuci za Igora Štimca, navijači javno objavljuju neugodne poruke

Igor Štimac i Alen Bokšić u emisiji Večernji pressing
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
15.11.2019.
u 09:45

Indija je jučer u drugom krugu kvalifikacija odigrala 1:1 protiv Afganistana u Tadžikistanu s tim da je izjednačujući gol zabila u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Bivši vatreni i nekadašnji hrvatski izbornik Igor Štimac sve je dalje od plasmana na Svjetsko prvenstvo 2022. s reprezentacijom Indije.

Indija je jučer u drugom krugu kvalifikacija odigrala 1:1 protiv Afganistana u Tadžikistanu s tim da je izjednačujući gol zabila u trećoj minuti sudačke nadoknade. Indijci tako nakon četiri kola imaju tek tri boda, dok je vodeći Katar skupio 10, a Oman ima devet.

- Igrali smo dobro protiv Omana i Katara, ali očekivao sam više od ove utakmice i one protiv Bangladeša. Ne znam jesu li te zemlje toliko napredovale da su uz rame Indiji. Problem je i što naš trener nema dovoljno vremena. Ne možeš očekivati da momčad usvoji novi stil igre tako što zajedno trenira dva ili tri dana. Igor je postavio snažan defenzivni plan, ali sada moramo razmišljati kako dominirati protiv slabijih momčadi. Mislim da on nema dovoljno vremena za rad s igračima u tom smislu - rekao je predsjednik Tehničke komisije indijskog saveza Shyam Thapa.

No, navijači imaju puno manje strpljenja. Na društvenim mrežama mogu se pročitati kritike prema Štimcu.

"Trener Indije djeluje jednodimenzionalno tijekom utakmice", navodi jedan korisnik, a na Twitteru se pojavio i hashtag #StimacOut (Štimac odlazi). Izdvajamo neke od komentara.

"Ovaj tip uvijek ima opravdanja, a ne rješenja. Gospodine Štimac, vaš postotak pobjeda je jedva iznad 10 %."

"Indijska reprezentacija je osuđena na neuspjeh sve dok je na čelu nesposobni Štimac."

"Vrijeme je."

"Slaba igra Indije protiv Afganistana, a sjećam se da smo ih nekad razbijali igrajući dugim loptama."

"Besramni nogometaši gladni novca možda sada slave što mogu ići igrati indijsku ligu. A Štimac može na odmor."

"Bilo je dosta. Dosta mi je i umoran sam od njegovog dosadnog nogometa. Nema kreativnosti i uništava mlade igrače. Igrači izgledaju kao da ne uživaju u nogometnu i taktici."

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:41 15.11.2019.

Indija je Štimca zaslužila i neka im je on tamo!

Avatar southman
southman
10:28 15.11.2019.

Svoju maglu može još prodavati samo u Indiji.

CV
cvikcange
11:32 15.11.2019.

Ma može on i kriket.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije