Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prognoza za subotu

A baš nas neće! Ne čeka nas borba samo sa Slovačkom, već i s vremenskim neprilikama

Zlatko Dalić
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
15.11.2019.
u 08:22

Očekuje se intenzivna kiša koja će se od sredine dana prema večeri pojačavati

Nažalost, s neba stižu loše vijesti uoči ključne kvalifikacijske utakmice na Rujevici. Hrvatska se neće u subotu u Rijeci boriti samo sa Slovačkom, već i s obilnom kišom i vjetrovitim vremenom. A to bi mogao biti otežavajući faktor jer će u takvim uvjetima biti dosta teško nametnuti svoj stil igre. 

- Očekuje se intenzivna kiša koja će se od sredine dana prema večeri pojačavati. Obilna kiša u vidu jednog dobrog pljuska zahvatit će područje Istre, Ćićarije, Matulje i zaleđa dok će Rijeka biti na granici između umjerene i jake kiše. 

Uz to će biti će i vjetra. Tijekom dana se očekuje slaba bura, a onda će opet početi jačati jugo - kazala je Danijela Vlašić iz Pomorskog meteorološkog centra Rijeka, čiju prognozu prenosi Novi list.

Vlašić je donekle utješila tvrdnjom da će utakmica već završiti dok do Rijeke ne stigne snažno jugo, ali i izrazila nadu da će Hrvatska potopiti Slovačku baš kao i kiša Rujevicu.

Jasno, dobra je stvar što Hrvatska neće morati srljati i pošto-poto hvatati pobjedu jer će se na Euro plasirati čak i ako uzme samo bod, ali da bi bilo kudikamo bolje da bez otežavajućih okolnosti može igrati svoj nogomet, bilo bi.

Kiša je u srijedu potopila centar Rijeke

Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Komentara 17

SS
sokac sa drave
08:34 15.11.2019.

Kisa,nevrijeme ili lijepo vrijeme je u nogometu uvjek isto.Kako za jednu stranu tako i za drugu stranu.Trava je zelena,lopta je okrugla izadjite decki na teren i igrajte nogomet.

Avatar dzambo
dzambo
08:51 15.11.2019.

Da se igra na Kantridi ''e onda'' bi to bilo vaterepolo jer Kantrida ''ne upija nista'' sve sto padne bukvalno ostaje na terenu i to previse vidljivo....a Slovackoj triba pa barem 0:4..il 0:5....a posto neigraju protiv HNK Rijeka onda ''nema brige''....Hrvatska Repka zavrsava na 1. mjestu u skupini....

CE
centirion
10:14 15.11.2019.

Kako nama tako i njima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije