Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Teške optužbe za legendu Hajduka: 'Nebrojeno puta me nazvao degenerikom i psovao mi majku'

Šibenik: Prva Hrvatska nogmetna liga, HNK Šibenik - HNK Vukovar
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
20.05.2024.
u 10:53

Carević tvrdi da mu se privremeni trener Vukovara podsmjehivao, a Novoselac je iznio ozbiljne optužbe na račun Carevića.

Nogometaši Šibenika su s 2:1 pobijedili momčad Vukovara 1991 u 31. kolu SuperSport 1. NL i tako ostali u utrci sa Zrinjskim iz Jurjevca, koji im trenutno bježi dva boda dva kola prije kraja. Nakon utakmice Šibenikov trener Mario Carević nije bio zadovoljan ponašanjem protivničkog trenera Marka Novoselca. Carević tvrdi da mu se privremeni trener Vukovara podsmjehivao, a Novoselac je iznio ozbiljne optužbe na račun Carevića. 

GALERIJA Pogledajte raskoš u kojoj živi Luka Modrić

Šibenik: Prva Hrvatska nogmetna liga, HNK Šibenik - HNK Vukovar
1/19

- Novoselac? Uvijek ću reagirati na podsmjehivanje, od prve minute je provocirao, smijao se u facu, ne znam zbog čega, jesu stimulirani ili nisu, ne tiče me se. Na takve stvari ću uvijek reagirati, ali ne zamjeram ništa. Svatko se bori za sebe, njemu i Vukovaru želim svu sreću, stvarno su odlična momčad i išli su kao kamikaze, što je za svaku pohvalu. Ostalo ne želim komentirati, neka svatko radi što misli da treba raditi - izjavio je Carević za portal Sportalo.

VEZANI ČLANCI:

- Moram se dotaknuti trenera domaće momčadi koji me nebrojeno puta nazvao degenerikom i psovao mi majku te konstantno govorio da mi za nekoga igramo. Očekivao sam ipak višu razinu od čovjeka koji je sukomentator na televiziji i iza sebe ima igrački renome. Nekada treba biti više fokusiran na stanje svoje momčadi, a ne na konstantno prigovaranje sucu i obraćanje treneru protivničke momčadi - uzvratio je i privremeni trener Vukovaraca. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar GF1
GF1
15:31 20.05.2024.

Kad nam je kultura na nivou, jedni kupuju drugi psuju. Demokracija!

Avatar tuđinskekratkenoge
tuđinskekratkenoge
18:18 20.05.2024.

Da nije napisano da je prije igrao za Hajduk ja ga ne bi poznao. Nebitno iokao spada u one kojima se ne bih bavio.

UK
ukrajina
08:36 21.05.2024.

Od kad je taj legenda ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije