Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EL CAPITANO

Teške optužbe na račun legende: 'Ponizio me kao ženu i majku. Bio je ljubomoran, a mene su napadali'

ipa-agency.net
11.12.2023.
u 17:12

U razgovoru za talijanski emisiju Verissimo, Blasi se osvrnula na optužbe za nevjeru i ljubomoru koje su bile glavni razlog razvoda slavnog para.

Razvod legendarnog kapetana Rome i bivšeg talijanskog nogometaša Francesca Tottija, bio je posljednjih godinu dana glavna tema talijanskih medija. Sijevale su brojne optužbe na račun njegove bivše supruge, talijanske voditeljice i manekenke Ilaryje Blasi. No, nakon mjeseci šutnje, ona je odlučila progovoriti o svemu.

GALERIJA Totti otvorio dušu: Supruga me varala i nije bila uz mene kada je otac umro

1/8

U razgovoru za talijanski emisiju Verissimo, Blasi se osvrnula na optužbe za nevjeru i ljubomoru koje su bile glavni razlog razvoda slavnog para. 

- Francesco je uvijek bio ljubomoran na mene. Njegova ljubomora nije bila ništa novo - rekla je Blasy. 

- Nije mi priznao prijevaru i rekla sam: ‘Dosta je! Sve znam!‘. Na kraju je ipak priznao odnos s Noemi Bocchi, ali je rekao da nije riječ o ozbiljnoj vezi. Nisam mogla vjerovati da čovjek koji je bio uz mene 20 godina, koji je govorio da me voli, koji se kleo da ne može živjeti bez mene, može tako nešto napraviti. Osjećala sam se kao budala. Osjećala sam gađenje i bijes - izjavila je Ilary i dodala:

VEZANI ČLANCI:

- Ponizio me kao ženu i majku. U cijeloj prići su novinari napali mene. Bio je šampion, najviše me boljelo što me nitko ne razumije. Nisam znala da je takav. Udala sam se za njega iz ljubavi, a ne zbog novca. Uvijek sam to pokazivala.

Komentara 9

Avatar Bill Carson
Bill Carson
19:44 11.12.2023.

Udala se za bogatog i poznatog sportaša iz ljubavi. Zanimljivo kako nikad ne uzmu momka ispod svoje platežne moći.

BP
Besposlen pop
00:48 12.12.2023.

Ovi novinari nisu u stanju ni prepisati clansk! Ne znaju joj ni točno ime napisati - Blasy?!?

Avatar Idler
Idler
12:50 12.12.2023.

Moj sused je mlad i zgodan dečec sam kaj je vulkanizer pa ga baš ne salećeju ovak "osječajne" kaj se udavaju iz ljubavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije