Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI BRODOLOM

Čovjeka kojem se divi svijet supruga prvo prevarila s mlađim, a onda i javno ponizila

Rome, Ilary Blasi and Francesco Totti arrive in court
Foto: Roma / ipa-agency.net
1/12
14.10.2023.
u 10:00

- Zbog koronavirusa sam ostao bez oca, a supruga nije bila sa mnom. Provjerio sam njezin mobitel, što nikad prije nisam učinio, i pronašao poruke. Nisam više mogao spavati, ništa nije bilo isto - rekao je Totti

Legendarni talijanski veznjak Francesco Totti (47) iza sebe ima veliku nogometnu karijeru, a svijet mu se divi i zbog toga što je bio lojalan samo jednom klubu. Iako je imao ponude brojnih europskih velikana, Totti je cijeli život igrao za Romu što je raritet u vrhunskom nogometu.

Nažalost, o Tottiju se danas najviše piše zbog skandala nakon što je saznao da ga supruga Ilary Blasi vara s mlađim muškarcem. To je dovelo do raspada njihovog braka nakon što su zajedno bili 20 godina.

Nakon što je Totti doznao za aferu tražio je od Ilary da napusti njihovu kuću što je ona i učinila. No, pri tom je sa sobom odnijela bogatu kolekciju Rolex satova koji vrijede pravo bogatstvo i odbila ih vratiti.

Poručila mu je da će mu ih vratiti tek kada se dogovore što će od imovine njoj pripasti i koliku će alimentaciju dobivati. Traži 30 tisuća eura mjesečno na što Totti ni u ludilu ne želi pristati jer smatra da je ona kriva za razvod i da nema pravo postavljati uvjete.

Totti joj na to nije ostao dužan te je iz kuće pokupio sve njene skupocjene torbice koje navodno vrijede više od 100 tisuća eura. Predložio je da on njoj vrati torbice, a ona njemu satove, no Ilary na to ne pristaje. Čeka brakorazvodnu parnicu i namjerava prodati Rolexe ako ne dobije dovoljno novca od razvoda.

Da stvar bude tužnija, Ilary Blasi je legendu Rome ponizila pred cijelim svijetom. Naime, na Instagramu je objavila video u kojem je ismijala priču sa satovima. Snimila se ispred Rolexove trgovine u Rimu i cinično namignula.

Totti kaže da je sve krenulo nakon što je pregledao suprugin mobitel. A upravo tada mu je preminuo otac.

- Zbog koronavirusa sam ostao bez oca, a supruga nije bila sa mnom. Provjerio sam njezin mobitel, što nikad prije nisam učinio, i pronašao poruke. Nisam više mogao spavati, ništa nije bilo isto - otkrio je Talijan svojedobno za tamošnje medije. 

S bivšom suprugom ima troje djece, Christiana, Isabel i Chanel.

- Moje supruge, kad sam je najviše trebao, nije bilo. Do mene su dolazile glasine, 'Slušaj, Ilary ima drugog'. U stvarnosti ih je bilo više od jednog. Nikada to nismo učinili jedno drugome u 20 godina, a onda sam počela dobivati ​​upozorenja od raznih ljudi kojima vjerujem. Jednom sam joj pogledao na mobitel i vidio poruku od posrednika između Ilarija i treće osobe. Pisalo je 'Vidimo se u hotelu' - objasnio je Totti.

Nakon toga uplovio je u ljubavnu vezu s Naomi Bocki, a bivšu suprugu, kako je rekao, nikada nije prevario.

- Bilo je puno glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Činjenica je da sam pao u depresiju... Pravio sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Izašao sam iz depresije zahvaljujući Naomi - zaključio je Totti. 

 
Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
14:34 14.10.2023.

I gdje su udruge za zaštitu muškaraca u ovakvim slučajevima???

NE
Neo001
15:57 14.10.2023.

A tko vam je kriv kada birate sponzoruše umjesto dobro odgojenih djevojaka.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
13:18 14.10.2023.

da si napravio predbracni ...ne bi to radila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije