Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Teška pobjeda Bayerna, remi Šahtara i Intera

Champions League - Group A - Lokomotiv Moscow v Bayern Munich
OLEG NIKISHIN/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.10.2020.
u 21:30

Europski prvak Bayern je teškom mukom slavio u Moskvi.  Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka zamijenjen je u poluvremenu kod Lokomotiva

Nogometaši europskog prvaka Bayerna slavili su u 2. kolu A skupine Lige prvaka u Moskvi kod Lokomotiva s 2-1, dok su u skupini B Šahtar i milanski Inter u Kijevu odigrali 0-0. 

Europski prvak Bayern je teškom mukom slavio u Moskvi.  

Bavarci su poveli u 13. minuti kada je Leon Goreztka ispratio dobro dodavanje Pavarda i zabio udarcem glavom. Bayern je dominirao i propustio nekoliko prilika za povećanje vodstva, a to im se osvetilo u 70. minuti kada je Anton Mirančuk izašao sam ispred Neuera i izjednačio. U 79 minuti Martinez je proigrao Joshuu Kimicha koji snažnim udarcem ponovno donosi vodstvo europskom prvaku. 

Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka zamijenjen je u poluvremenu kod Lokomotiva. 

U ovoj skupini kasnije igraju Atletico Madrid i Salzburg.

U Kijevu je ukrajinski Šahtar nakon pobjede nad Realom u Madridu, ostao neporažen doma protiv Intera, koji sada ima dva remija iz dva susreta. Iako se u ovoj utakmici očekivalo puno golova, ona je završila bez golova,uz veliku dominaciju Intera. U 17. minuti igrač gostiju Barella pogodio je gredu, potom je okvir gola zatresao i Lukaku, a najveću priliku propustio je napadač Intera Lautaro Martinez u 54. minuti, kada je nakon udarca Marcela Brozovića pokupio odbijenu loptu i promašio prazna vrata. 

Brozović je odigrao cijeli susret za Inter, a Ivan Perišić je ušao u 72. minuti. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar manjejeviše
manjejeviše
08:03 28.10.2020.

Kod 1 : 0 Cimich promašio sa 2 m, nakon toga im VAR poništio već dosuđeni penal bez ikakvog objašnjenja. Bayern igrao koliko mu je trebalo. sezona je duga. Treba čuvati igrače.

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
05:33 28.10.2020.

Bayern je odigro tacno koliko treba za pobjedu,bilo lose ili dobro 3 boda su u dzepu,a rezultat je odlican,pa nemoze sako biti supalj kao Barcelona,daim uceras 8-micu.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije