Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Brozović i Perišić igrali u pobjedi Intera

Marcelo Brozović
IPA/PIXSELL
24.10.2020.
u 21:02

U pobjedničkom sastavu Marcelo Brozović je odigrao čitav susret dok je Ivan Perišić igrao do 58. minute. Kod Genoe je Milan Badelj igao do 61., a Marko Pjaca do 65. minute.

Nogometaši Intera u susretu su 5. kola talijanskog prvenstva kao gosti svladali Genou sa 2-0 (0-0). Pobjedu sastavu iz Milana osigurali su Lukaku (64) i D'Ambrosio (78).

U pobjedničkom sastavu Marcelo Brozović je odigrao čitav susret dok je Ivan Perišić igrao do 58. minute. Kod Genoe je Milan Badelj igao do 61., a Marko Pjaca do 65. minute.

Inter je sada treći na ljestvici sa 10 bodova, dva manje uz utakmicu više od vodećeg Milana, a bodom manje od drugog Sassuola. Genoa je 15. s četiri boda.

U prvom subotnjem dvoboju Sampdoria je kao gost svladala Atalantu u Bergamu sa 3-1 (1-0). Sampdoria je povela 2-0 golovima Quagliarelle (13) i Thornsbyja (59), nadu Atalanti u osvajanje boda vratio je Zapata (80-11m), no tri boda gostima osigurao je Jankto (90+2). Mario Pašalić odigrao je čiitav susret za Atalantu, dok je Bošo Šutalo u igri bio samo tijekom prvog poluvremena u momčadi iz Bergama kojoj je ovo bio drugi uzastopni poraz u Serie A. S druge strane, Sampdoria je osvarila treću uzastopnu pobjedu, pa ova dva sastava imaju po devet bodova te se nalaze na četvrtoj, odnosno petoj poziciji na ljestvici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije