Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUKLA MU GUMA

VIDEO Teška nesreća u formuli 1! Utrka prekinuta tri kruga prije kraja, vozač se zabio u zid

Azerbaijan Grand Prix - Race - Baku City Circuit
Foto: James Moy/Press Association/PIXSELL
1/11
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.06.2021.
u 16:07

Vodeći Nizozemac Max Verstappen u Red Bullu izgubio je kontrolu nakon situacije na koju nije mogao utjecati...

Utrka Formule 1 za Veliku nagradu Azerbajdžana prekinuta je tri kruga prije kraja nakon što je do tada vodeći Nizozemac Max Verstappen u Red Bullu udario u zid.

Verstappen je do tada kontrolirao utrku i bio je u dobroj situaciji da pobijedi i poveća prednost u ukupnom poretku. No, pukla mu je guma na bolidu poslije čega je udario u zid i morao je završiti utrku. Nizozemac nije ozlijeđen.

Azerbaijan Grand Prix - Race - Baku City Circuit Max Verstappen (NLD) Red Bull Racing RB16B crashed out of the lead of the race. Azerbaijan Grand Prix, Sunday 6th June 2021. Baku City Circuit, Azerbaijan. James Moy Photo: PA Images/PIXSELL
Foto: James Moy/Press Association/PIXSELL

U trenutku prekida drugi je bio njegov momčadski kolega Meksikanac Sergio Perez, a treći aktualni svjetski prvak Britanac Lewis Hamilton u Mercedesu. Svi vozači su otišli u boksove, a redari su krenuli čistiti stazu i uklanjati vozilo Red Bulla.

 

 

Kad se sve počistilo sa staze i kad su uvjeti to dozvolili, utrka se nastavila. Pobjedu je na kraju odnio Red Bullov drugi vozal Sergio Perez, drugoplasirani je bio Sebastian Vettel iz Aston Martina, a treći Vettelov momčadski kolega Pierre Gasly.

Lewis Hamilton također nije završio utrku, izletio je sa staze nakon što se sve nastavilo, kad je pokušao prestići Charlesa Leclerca iz Ferrarija.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar kumic
kumic
16:54 06.06.2021.

pukla guma a vi dižete paniku još ju je uspjel i zritati i trkom otišel u box.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
16:28 06.06.2021.

Ništa mu nije.Kakva teška nesreća??

DU
Deleted user
16:28 06.06.2021.

pft... nije mu niš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije