Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Teška nesreća češkog skijaša obilježila spust u Beaver Creeku

Ondrej Bank
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
08.02.2015.
u 19:24

O kakvoj je sceni riječ jasno je već i po tome što režiser nije želio pustiti snimku trenutka nesreće.

Češki skijaš Ondrej Bank tijekom spustaškog dijela kombinacije na Svjetskom prvenstvu u Beaver Creeku doživio je težak pad i još uvijek se čekaju prve informacije o njegovom stanju. Tek se zna da je hitno prevezen u obližnju bolnicu.

Startao je 19. i cijeli dio duge i nimalo lake staze vozio sjajno, imao je samo 35 stotinki pred vodećim Kjetilom Jansrudom nakon trećeg prolaza i od cilja ga je dijelilo desetak sekundi.

No tad se dogodilo ono zbog čega su svi u publici prekrili lice, uz zastrašujuć pogled. Bank je izgubio kontrolu kod posljednjeg skoka i strmoglavio se na glavu, nekoliko puta okrenuo i proklizao kroz cilj pa mu se i računalo vrijeme kao da je završio utrku. Imao je dvije sekunde i 74 stotinke zaostatka na kraju te bi ušao u drugu vožnju da nije došlo do teške ozljede.

O kakvoj je sceni riječ jasno je već i po tome što režiser nije želio pustiti snimku trenutka nesreće. I sve to uslijedilo je svega dva dana nakon teške ozljede Bodea Millera, koja bi mu mogla značiti kraj karijere.

>> Ružna ozljeda Bodea Millera: Je li ovo kraj velike karijere?

>> Ivica i Natko bolji od Marcela Hirschera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije