Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda noge na treningu

Terry: Sve je u redu, nadam se nastupu u subotu

john terry
12.05.2010.
u 16:48

Nakon što je medicinski pregled dokazao da u desnoj nozi Johna Terryja ništa nije puklo, Chelseajev engleski reprezentativac uputio je umirujuću poruku navijačima kluba i Fabiju Capellu, izborniku reprezentacije.

Trening londonskog kluba Terry je u srijedu završio preuranjeno, s desnom nogom u ortopedskoj čizmi. Posumnjalo se na lom metatarzalne kosti, a engleski mediji posijali su i sjeme sumnje mišljenjem da će reprezentacija ostati oslabljena neodlaskom dojučerašnjeg kapetana na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici (11. lipnja - 11. srpnja).

Sve će još sutra (četvrtak) morati biti potvrđeno novim nizom pretraga, međutim, izglednim se čini da će Terry biti sudionik Mundijala, kao i utakmice u kojoj njegov klub lovi dvostruku krunu.

- Dobio sam lakši udarac u nogu, a ortopedsko pomagalo stavljeno je iz mjera predostrožnosti. Nadam se da ću već sutra trenirati i biti spreman za subotnju utakmicu finala FA Cupa protiv Portsmoutha - umirio je nogometni puk Terry.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
JanezPatriot
19:26 12.05.2010.

Terry ozlijeđen, Mundijal pod upitnikom.. Kockasti svi zdravi ali neodlazak na Mundijal neupitan..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije