Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki zavodnik

Tenisač nakon rastave našao utjehu u zagrljaju bivše Miss

Elena Valencia
Foto: Facebook
04.10.2017.
u 09:07

Feliciano Lopez nakon lošeg braka tješi se u zagrljaju 30-godišnje manekenke Elene Valencije, inače 2007. izabrane za Miss Madrida

Španjolski tenisač Feliciano Lopez još je jednom potvrdio status velikog zavodnika i dokazao da je zaboravio na loš brak koji je kratko trajao, ali će ga skupo koštati. Njegova bivša supruga Alba Carrillo za 11 mjeseci braka tražila je, naime, čak 1,7 milijuna eura odštete!

U brakorazvodnoj parnici iskoristila je moć medija optuživši bivšeg supruga da ju je prevario s manje ni više nego 200 žena. Feliciano se na takve optužbe nasmijao i nastavio život u koji mu je već ušla nova ljepotica.

Elena Valencia
1/12

Prema tvrdnjama španjolskih tabloida, nakon lošeg braka tješi se u zagrljaju 30-godišnje manekenke Elene Valencije, inače 2007. izabrane za Miss Madrida.

Na izboru za Miss Španjolske nije osvojila titulu, ali joj je to bila polazišna točka za karijeru modela.

Komentara 6

IL
ilijan
10:08 04.10.2017.

Samo pojebat i ćao mala žurim....

NA
narod1
09:59 04.10.2017.

Od takvih žena gluplji su samo njihovi muškarci. Mogao je plaćati escort dame svaki dan drugu i još bi ga ispalo 50x jeftinije. Ti muškarci stvarno nemaju mozga kada je riječ o ženama

Avatar davcro
davcro
09:59 04.10.2017.

Odlična je mala, a dobro se i uhljebila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije