Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatice u TOP 1000
Povratak na članak

Tenis kod djevojaka nikad popularniji u Hrvatskoj: Čeka se ženski Grand Slam naslov

Ovo bogatstvo među juniorkama svakako je baza za neki uspjeh među seniorkama. U tom smislu Donna je već prešla mnoge stepenice, pa su ona i Petra Martić neka druga dimenzija, ali dobro je i za ove mlađe da imaju uzore, da vide da se strpljivim i upornim radom mogu postizati značajni pa i najveći uspjesi i među seniorkama – zaključio je Horvat

Komentari 2

TR
Travno221
09:00 02.03.2021.

Malo ga tupiš, svi znaju o čemu se ovdje radi. Iva Majoli je pobjednica jednoga od Grand Slam turnira, ali se može reći da je i Grand Slam pobjednica, malo se skraćuje...

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
02:10 02.03.2021.

Da? Vi ocekujete da bi neka nasa tenisacica u jednoj godini mogla osvojiti, Australian Open, U.S. Open, Wimbledon i Roland Gaross? Jer to je Grand Slam. Grand Slam nije turnir nego titula koju osvaja pobjednik na sva cetri Major turniraa u jednoj godini. Niste to znali?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.