Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danijel Štefulj

Tek kad se vratio Ivica Olić, Bayern je postao moćan

Ivica Olić
AFP
23.12.2009.
u 08:18

Igrač koji je gotovo desetljeće igrao u Njemačkoj nanizao je u svojoj rang-listi čak četvoricu predstavnika Bundeslige. Dvojicu je stavio na najviše pozicije.

– Ivica Olić je najupečatljiviji hrvatski nogometaš ove godine! U Bayernu proživljava najbolje razdoblje karijere, igrač je bez kojega bavarska momčad ne može dobro funkcionirati. Bez njega je bila kilava i nemoćna, a kad se Ola vratio, više je nitko ne može zaustaviti – pojašnjava svoj izbor Danijel Štefulj.

Iznenađujuće je na drugo mjesto postavio Ivana Rakitića.

– Njegov pogodak protiv Bjelorusije držao je reprezentaciju u igri za SP, a čim se priključio mladoj selekciji, postigla je dvije važne pobjede. Osim toga, tako mlad igrač egzistira u drugoj momčadi Bundeslige, Schalkeu, i ja mu i to honoriram.

Osvajač Kupa Uefe tek je na trećemu mjestu?

– Velik je to uspjeh i Srni svaka čast, no prednost dajem igračima iz liga petice.

Kranjčar je značajno napredovao i dogovorio sjajan transfer, dok je Šimunić bio jedan od najvažnijih igrača Herthe. Petrić je, pak, pogocima i sjajnom suradnjom s Olićem nosio HSV.

Nagradili ste i Matu Bilića?

– Opet zato što je standardan i zabija u jednoj od najjačih europskih liga.

Iznenađujuće ste izostavili Modrića i Eduarda, nekadašnje pobjednike u ovoj anketi?

– Obojicu ih volim i cijenim, svjetske su klase, ali dobar dio godine bili su ozlijeđeni i nisu mogli demonstrirati svoj potencijal. I Luka i Dudu nezamjenjivi su u reprezentaciji, bez njih je ona nezamisliva. Zato se nadam da će sljedeće godine izbjeći ozljede kako bi bili na raspolaganju Biliću – zaključio je Danijel Štefulj, jedan u nizu Varteksovih bekova koji su se proslavili u Dinamu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije