Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽAVA FORMU

Tecia Torres u toplesu: UFC borkinja se pohvalila svojom građom

Tecia Torres
Foto: Instagram
07.01.2016.
u 23:40

Neporažena Tecia time je fanovima pokušala dati do znanja kako se nalazi u vrhunskoj formi, iako trenutačno nema dogovorenu borbu

Iako trenutačno nema ugovorenu borbu, Tecia Torres ne odmara, nego apsolutno održava formu, a ako je suditi po fotografiji koju je postavila, ona je uistinu sjajna, piše Fightsite.

Jedna od glavnih kandidatkinja za napad za UFC-ovu titulu prvakinje u slamka kategoriji, Tecia Torres, na Instagramu je objavila fotografiju svojih golih leđa, gdje se može vidjeti njezina impresivna građa. Neporažena Tecia time je fanovima pokušala dati do znanja kako se nalazi u vrhunskoj formi, iako trenutačno nema dogovorenu borbu.

Također, Tecia je pridodala kako se trenutno nalazi na oko 55 kilograma, što je samo tri kilograma iznad granice kategorije u kojoj se bori. Već prije je Tecia spominjala kako za svoje nastupe ne skida gotovo ništa kilograma, odnosno da ne radi "weight cut" kao većina boraca. Posljednji put se borila prije mjesec dana, kad je savladala Jocelyn Jones-Lybarger, tako došavši do treće pobjede u UFC-u i skora 7-0 ukupno.

Pretpostavlja se kako je trenutno jednu borbu od napada na naslov prvakinja, a iduća protivnica mogla bi joj biti Rose Namajunas, koju je Tecia već savladala dok su obje nastupale u Invicti. Ispod teksta pogledajte fotografiju koju je postavila, a osim nje smo dodali i dvije s nedavnog snimanja.

>> Robin van Roosmalen potpisao za FFC, nizozemska zvijezda debitira u MMA-u!

 

Happy Hump Day! 🍑🌪 Photography: @mightyjax

Fotografiju objavljuje Tecia Torres (@teciatorres)

Komentara 4

MA
Majur
06:56 08.01.2016.

Fuj,jesi gadna...

DU
Deleted user
07:19 08.01.2016.

Ima riječi u našem jeziku koje mi dignu tlak na milijun. Možda su ispravne, ali riječi kao borkinja i srbijanac te neke riječi engleskog govornog područja koje se koriste u svim medijima, a imamo barem 3 homonima u standardnom književnom jeziku.

DU
Deleted user
23:03 09.01.2016.

Borkinja. Prvi put čujem. 😯

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije