Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Div opet predao

Tata Karlović: Ivo mora uzeti kraći predah i odmoriti to bolesno koljeno

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
25.02.2016.
u 09:12

- Ivo ima oštećenu hrskavicu koljena, dugo ga to već muči, ali uz redovite treninge i jačanje mišića taj je problem gotovo nestao.

Mirjana Lučić-Baroni pobijedila je Amerikanku Irinu Falconi, 78. tenisačicu svijeta, sa 6:2, 6:3 i ušla u drugo kolo WTA turnira, prvi put nakon listopada 2015. i Luksemburga. I to je jedina dobra vijest koja nam je stigla iz meksičkog ljetovališta Acapulca.

Marin Čilić izgubio je od američkog kvalifikanta Ryana Harrisona, 127. igrača svijeta, sa 3:6, 6:3, 2:6. Promjena vremenskih zona očito je uzela danak, poraz neće imati većih posljedica (Čilić će ostati na 12. mjestu), ali prekinut je jedan Marinov respektabilan niz – 26 pobjeda nad američkim igračima zaredom. Posljednji koji je prije Harrisona pobijedio Međugorca bio je James Blake, tada 15. tenisač svijeta, u četvrtom kolu Australian Opena 2008. godine. Puno više brige običnom će hrvatskom ljubitelju tenisa zadati još jedna predaja Ive Karlovića koji će 28. veljače napuniti 37 godina. U dvoboju s naturaliziranim Britancem Aljažom Bedeneom Div sa Šalate izgubio je prvi set s 4:6, u drugom poveo s 2:1 i – predao. A da stvari nisu stajale dobro, vidi se i po omjeru asova: Bedene 8 – Karlović 6. Kad je Ivo pravi, malo ga tko može nadmašiti u tom segmentu igre. No Ivino desno koljeno opet nije izdržalo. Četvrti mu je to poraz ove sezone (bez ijedne pobjede), druga predaja.

– Ivo ima oštećenu hrskavicu koljena, dugo ga to već muči, ali uz redovite treninge i jačanje mišića taj je problem gotovo nestao. No lani je puno nastupao, po završetku sezone igrao je čak i Indijsku i Azijsku ligu i tijelo je poslalo poruku. Njemu je potreban odmor, trebao je možda i propustiti australsku turneju. Ovako je putovao u Novi Zeland, pa se vratio natrag na Floridu, pa u Meksiko... Previše je to putovanja, preforsirao se. A ipak je on u godinama - kaže Ivin otac Vlado, koji se nada da će Ivo sad uzeti dulju stanku.

No loša vijest stigla je i iz Dubaija. Borna Ćorić nije uspio obraniti lanjski polufinale, poražen je u drugom kolu od Nijemca Kohlschreibera sa 2:6, 6:7 (5). 

>> Čilić u prvom kolu izgubio od 127. igrača svijeta, Karlović predao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije