Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJE JE!

Tata Ćiro se vratio 'na špicu': Osmijeh i 'selfie' za sve obožavatelje

Zagreb: Miroslav Blažević prošetao gradom i fotografirao se s fanovima
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
16.09.2021.
u 15:12

Zaustavljali su ga obožavatelji, tražili fotografiju, a on je za svakoga imao pokoju riječ i nekoliko trenutaka vremena

Legendarni hrvatski nogometni trener, Miroslav Ćiro Blažević, opet šeće ulicama našega glavnoga grada.  Uhvatile su to kamere fotoreportera koji budno paze što se događa na zagrebačkoj 'špici', a tata Ćiro je za njih imao kao i uvijek veliki osmijeh dok je mirno šetao centrom.

Zaustavljali su ga obožavatelji, tražili fotografiju, a on je za svakoga imao pokoju riječ i nekoliko trenutaka vremena. 

Unatoč tome što mu se opet vratio rak s kojim se bori i s 86 godina na leđima, još je jednom pokazao nevjerojatnu snagu volje i pobjednički mentalitet. Koliko je teško bilo čuti kada je priznao da je opet na terapijama, po bolnicama i slično, toliko.

"Dvaput sam mu *ebo majku, dat ćemo sve od sebe i ovaj put. Što da ti kažem, nisam dobro, kako bih bio dobar kad imam karcinom s metastazama? Ali nisam klonuo i borit ću se do kraja, znam da je puno toga u glavi", rekao nam je nedavno Ćiro, s kojim smo razgovarali nakon što je pred tv-kamerama, najavljujuć utakmicu Hrvatske i Slovenije na Poljudu, priznao da prolazi kroz tešku dijagnozu.

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
ZaBoljeSutra
15:56 16.09.2021.

prekrasan čovjek. prošle godine je zastao i porazgovarati sa mojom sinom, malim nogometašom i slikao se sa njim. moj sin je ponosan na tu sliku. hvala to Čiro.

DU
Deleted user
15:47 16.09.2021.

Dobrica

BE
bezveze
20:21 17.09.2021.

Šantarabe i šupljaci= ćiro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije