Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka

Talijansko prvenstvo prekinuto zbog koronavirusa, bez sporta do 3. travnja

Juventus - Inter
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
09.03.2020.
u 22:38

Prošlog su vikenda utakmice talijanske lige igrane bez gledatelja, a igračima je zabranjeno rukovanje

U Italiji su otkazana sva sportska natjecanja i utakmice do 3. travnja zbog  koronavirusa, javio je talijanski Olimpijski odbor.

Tom je odlukom prekinuto prvenstvo Serie A, no talijanski klubovi mogu sudjelovati u međunarodnim natjecanjima.

>> Pogledajte galeriju: prošlog vikenda utakmice talijanske lige igrane su bez gledatelja

Juventus - Inter
1/13

Prošlog su vikenda utakmice talijanske lige igrane bez gledatelja, a igračima je zabranjeno rukovanje.

Do kraja prvenstva Talijani moraju odigrati još 12 kola, te će se naći u problemima, jer bi EP trebao početi 12. lipnja.

Ovo dosad nikada nije zabilježeno i moramo reagirati, poručili su iz  Olimpijskog odbora, a ubrzo je reagirala i talijanska vlada koja je u ponedjeljak cijelu zemlju stavila u karantenu. stavljena u karantenu.

U Italiji je broj pozitivnih slučajeva narastao na 9172 oboljelih, a od virusa je umrlo 463 oosoba.

Utakmica osmine finala nogometne Europske lige između Seville i Rome igrat će se u četvrtak pred praznim tribinama stadiona Ramón Sánchez Pizjuán zbog epidemije koronavirusa u Španjolskoj, izvijestila je vlada južne pokrajine Andaluzije.

U Španjolskoj je oboljelo više od tisuću osoba od koronavirusa, a premijer Pedro Sánchez najavio je u ponedjeljak mjere za zaustavljanje širenja koronavirusa.

Uzvratni susret u Rimu trebao bi se igrati 19. ožujka na stadionu Olimpico, ali nakon odluke talijanskog Olimpijskog odbora sigurno će se tražiti drugo rješenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije