Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠAN ZLOČIN

Talijanski nogometaš (28) osuđen na doživotni zatvor zbog brutalnog ubojstva bivše djevojke (56)

Instagram screenshot
13.02.2024.
u 21:24

Padovani (28) koji je igrao za niželigaški Sancataldese kao stoper, osuđen je u ponedjeljak, a detalji ubojstva koji su otkriveni zaista su užasni.

Talijanski nogometaš Giovanni Padovani (28) osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu jer je na smrt pretukao bivšu devojku Alessandru Matteuzzi (56). Zločin se dogodio tjedan dana nakon što je prijavljen za uhođenje, a nesretnu ženu pretukao je čekićem ispred njezine kuće 2022. godine, prenosi Daily Mail.

Padovani (28) koji je igrao za niželigaški Sancataldese kao stoper, osuđen je u ponedjeljak, a detalji ubojstva koji su otkriveni zaista su užasni. Alessandra je navodno razgovarala sa svojom sestrom Stefanijom preko telefona kada je Stefania čula njene vriske dok ju je Padovani napao i ubio.

VEZANI ČLANCI:

Padovani je koristio razne predmete uključujući čekić, šake, bejzbol palicu i na kraju klupu koju je uzeo u obližnjem polju. Usprkos tome što je u početku preživjela napad, Alessandra je podlegla teškim ozljedama u bolnici.

Izvještaji lokalnih medija navode da je par bio zajedno otprilike godinu dana, ali je većinu vremena provodio razdvojeno jer je Alessandra živjela u Bologni, dok je Padovani bio na Siciliji. 

Komentara 1

KU
Kujttim
21:56 13.02.2024.

Nije za drugo nego za doživotni! Kod nas bi za to dobio maksimalno 20 godina. Ako! Naime, onaj Bulj je pok.Anđelu Bešlić koja je imala samo 16 godina silovao i ubio i dobio je samo 22 godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije