Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO I PERIŠIĆ!

Brozović digao publiku na noge, ovako zabijaju samo majstori!

Marcelo Brozović
Foto: Youtube/Screenshot
1/3
15.12.2015.
u 22:55

Ušla je vodeća momčad Serie A u četvrtfinale nakon ovih 3:0 protiv Cagliarija

Milanski Inter nije samo vodeći u Serie A, dominiraju i u kupu Italije! Na krilima hrvatskih nogometaša Marcela Brozovića i Ivana Perišića su svladali Cagliari 3:0 i prošli u četvrtfinale.

Trener Roberto Mancini ništa nije prepuštao slučaju i na travnjaku se našla iznimno jaka postava. Ipak Inter ne igra u europskim natjecanjima pa im nije problem na dvije se fronte boriti za titule i povratak ugleda.

Nije išlo tako jednostavno od samog početka, vidjela se i nervoza kod našeg reprezentativca Brozovića pa je dobio žuti karton već u 15. minuti. No onda je polako krenulo i nakon nekoliko opasnih napada, u 24. minuti Palacio probija bunker gostiju. Tu se moglo vidjeti da na jednom golu ova utakmica neće završiti.

No gosti nisu pokleknuli sve do 71. minute kad zabija naš Brozović s dvadesetak metara. Primio je loptu na lijevoj strani i ušao prema sredini te opalio desnom nogom u gornji lijevi kut gola Alessija Cragna.

Do kraja je još Ivan Perišić zabio, bilo je to u 81. minuti. Našao se na pravom mjestu nakon stative upravo Brozovića i potom postavio konačni rezultat. Zanimljivo, ušao je samo osam minuta ranije umjesto Palacija. Brozović je pak odigrao cijelu utakmicu.

U drugoj utakmici dana, trećeligaš Alessandria je izbacila nakon produžetaka Genou 2:1. U regularnom dijelu bilo je 1:1 iako su do trećem inute sudačke nadoknade gosti vodili favoriziranog prvoligaša. Velik je to uspjeh za omaleni talijanski klub jer su u prošloj rundi izbacili Palermo (3:2) također kao gosti.

REZULTATI:

Inter - Cagliari 3:0
Genoa - Alessandria 1:2p (1:1)

>> Pogledajte Brozovićev eurogol!

Komentara 13

HR
hr76
23:04 15.12.2015.

U Brozoviću smo konačno dobili kvalitetnog šutera s distance, ono što je u reprezentaciji prije bio Niko Kranjčar. Bravo.

DO
dommar36
23:00 15.12.2015.

bravo mali...svaka ti cast

MA
..Marsijanac
23:52 15.12.2015.

Tako je nekad Niko Kranjcar zabijao . Sad imamo Rakitica i Brozovica koji znaju zabiti izvan sesnajsterca. Kovacic , Rakitic , Modric i Brozovic su svakako medju najboljim veznim redovima na svijetu. Moglo bi biti svasta na EP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije