Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE DOGOVOR

Talijanski klub nudi ogromnu svotu za mladu HNL zvijezdu, potvrđeno iz kluba

U 15. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Hajduk
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
23.01.2021.
u 08:16

– Istina je da je Bologna kontaktirala klub, ali sve je još u procesu pregovora tako da vam ne mogu sa sigurnošću reći ide li Lovrić u Bolognu ili ne. Razgovore vodimo preko agenata, a sada čekamo finaliziranu konkretnu ponudu. Prijelazni rok traje do 31. siječnja, a do tada se može svašta dogoditi – rekao je za Večernji list predsjednik kluba Nenad Črnko.

Gorica i Dinamo u zaostalim utakmicama iz prvog dijela sezone nisu krenuli prema očekivanjima. Gorica je odigrala 1:1 kod Istre, dok je Dinamo u svom Maksimiru izgubio od Rijeke s 0:2.

I sad će u međusobnom srazu tražiti bodove koji su važni za oba kluba, jer riječ je o samoj borbi za vrh tablice. Nadamo se da priče oko ova dva kluba pred njihov današnji derbi neće poremetiti glave igrača te da silni milijuni eura koji se spominju neće utjecati na predstavu u Velikoj Gorici.

Naime, već se dulje naslućuje da će najskuplji eksponat i najbolji igrač Gorice uskoro otići. Već dugo postoje zanimanja za Kristijana Lovrića, a sada ona postaju i konkretna. Dojam je da je preostalo samo naći se oko iznosa odštete, a razilaženja oko ponuđenog i onoga što Gorica traži nisu velika. Bologna koju trenira Siniša Mihajlović ozbiljno je zagrizla i taj transfer mogao bi se svaki čas realizirati.

– Istina je da je Bologna kontaktirala klub, ali sve je još u procesu pregovora tako da vam ne mogu sa sigurnošću reći ide li Lovrić u Bolognu ili ne. Razgovore vodimo preko agenata, a sada čekamo finaliziranu konkretnu ponudu. Prijelazni rok traje do 31. siječnja, a do tada se može svašta dogoditi – rekao je za Večernji list predsjednik kluba Nenad Črnko.

Nagađa se da bi transfer mogao biti između tri i četiri milijuna eura.

– Sve ovisi i o vrsti dogovora. Trenutačno su oni prišli s ponudom posudbe s mogućnošću otkupa, a onda treba dogovoriti i osiguranje igrača u slučaju ozljede na posudbi i slične stvari, zatim sve ovisi i o dogovorenim bonusima i slično, tako da konkretnu cijenu još nismo dobili i ne možemo je potvrditi – dodao je Črnko i potvrdio da je bilo i drugih zainteresiranih klubova, iz tri europske lige, pa i Emirata.

Dakle, prilično je blizu odlazak najboljeg igrača Gorice koji će zacijelo još danas u derbiju prijetiti Dinamu. U tom se klubu također bave informacijama o mogućim transferima.

Osim onih već poznatih (očekuju se potpisi Nevistića i Štefulja iz Rijeke), sad je ponovno postao aktualan transfer Lovre Majera, barem prema pisanju talijanskih medija. Plavu desetku navodno želi Fiorentina te nudi deset milijuna eura, a Dinamo traži 15 milijuna, što je, kažu Talijani, Fiorentini previše. No čini se da su to sve samo medijske špekulacije jer dobro upućeni u Dinamu nam tvrde da od svega toga nema baš ništa, a Lovro Majer mogao bi danas biti u Dinamovoj momčadi oporavi li se potpuno od lakše ozljede koju je zaradio na pripremama.

Sigurno se u momčad vraća Joško Gvardiol koji je također zbog ozljede preskočio susret s Rijekom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije