Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moguć transfer u siječnju

Talijani žele Halilovića, Barca odbila ponude: Nema prodaje!

Alen Halilović
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
12.10.2014.
u 08:40

Talijani tvrde kako su za njega zainteresirani Fiorentina i Sampdorija, klubovi koji žele iskoristiti to što hrvtski nogometaš ne igra u prvoj momčadi

Talijanski i španjolski mediji raspisali su se o mogućem transferu Alena Halilovića. Naime, Talijani tvrde kako su za njega zainteresirani Fiorentina i Sampdorija, klubovi koji žele iskoristiti to što hrvatski nogometaš ne igra u prvoj momčadi.

Španjolski mediji pak pišu kako je Barcelona potvrdila da je još ljetos dobila ponudu za Halilovića, ali ju je odbila. Ipak, postoji mogućnost da ga u siječnju pošalju na posudbu jer ga žele isprobati na višoj razini, ali klupski stav je jasan - prodaja Alena Halilovića ne dolazi u obzir!

Alen trenutačno nastupa za Barcelonu B, a u siječnju će doći odluka kako će teći njegov daljnji razvoj.

>>Halilović bi mogao zaigrati u Primeri, ali kao član Celte iz Viga

Komentara 1

LU
lukateli1
10:03 12.10.2014.

Pa, on ni u Dinamu nije imao mjesta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije