Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro smjena?

Talijani tvrde: Conte preuzima Real, nagodio se s Chelseajem

Antonio Conte
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
26.10.2018.
u 12:58

Španjolski mediji nagađaju da Lopetegui neće dočekati ponedjeljak kao trener Reala ako izgubi od Barcelone u nedjelju na Camp Nou.

Ako je za vjerovati onome što u petak donose talijanski mediji, Antonio Conte je spreman preuzeti madridski Real. Talijanski se strateg navodno nagodio s Chelseajem, te sada slobodno može put glavnog grada Španjolske.

Pojasnimo, premda je Conte ljetos smijenjen kao trener Chelseaja, ugovor je ostao na snazi, pa je Realu trebalo platiti oko deset milijuna eura londonskom klubu kompenzacije u slučaju angažmana.

Ipak, ako je istina da su se Chelsea i Conte nagodili, Conte s madridskim klubom samo mora uskladiti osobne detalje, pa preuzeti klupu na kojoj još uvijek sjedi Julen Lopetegui.

Španjolski mediji nagađaju da Lopetegui neće dočekati ponedjeljak kao trener Reala ako izgubi od Barcelone u nedjelju na Camp Nou, a talijanski tvrde da se Conte s Realom načelno već sve dogovorio.

Conte je s "lavovima" sa Stamford Bridgea u dvije sezone osvojio jedan naslov prvaka Engleske i jedan FA kup.

Komentara 3

Avatar southman
southman
13:13 26.10.2018.

Nažalost ni ne treba čekati ponedjeljak !

UM
umnjak
14:31 26.10.2018.

Lopetegui je najveci kreten na svijetu zbog svoje pohlepe. U par mjeseci od trenera ponajbolje repke i kluba do ceste.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:01 26.10.2018.

Lopetegui u mnogočemu podsjeća na Bilića..... nema pojma, nadasve pohlepan i redovito nakon kratkog vremena završi sa cipelom u guzicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije