Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI KAPETAN

Talijani pišu: Zvone Boban se vraća svojoj najvećoj ljubavi?

Zvonimir Boban
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/5
05.06.2019.
u 10:10

Paolo Mladini uskoro će od Leonarda preuzeti funkciju tehničkog direktora kluba i nakon toga instalirati sportskog direktora. Maldini bi želio Bobana, a kandidat za to mjesto i Rui Costa, još jedan nekadašnji igrač Milana.

Legendarni hrvatski kapetan Zvonimir Boban nakon 18 godina mogao bi se vratiti u Milan. Talijanski mediji pišu da je kandidat za sportskog direktora crno-crvenih.

Naime, Paolo Mladini uskoro će od Leonarda preuzeti funkciju tehničkog direktora kluba i nakon toga instalirati sportskog direktora. Maldini bi želio Bobana, a kandidat za to mjesto i Rui Costa, još jedan nekadašnji igrač Milana.

Boban je dres milanskog kluba nosio od 1991. do 2002. godine i za to vrijeme ostavio neizbrisiv trag, a taj je klub njegova najveća ljubav. Posljednje tri godine je na savjetnik predsjednika FIFA-e Giannija Infantina.

Milan je daleko od svojih slavnih dana. Posljednji su put prvaci Italije bili 2011., a zadnji put su Ligu prvaka osvojili 2007. Klub je danas u rukama američkog fonda Elliott Managementa.

Ključne riječi

Komentara 1

Učitelj
10:27 05.06.2019.

Pedericco Tenaguzzi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije