Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRES U JUVENTUSU
Povratak na članak

Talijani na naslovnici objavili katastrofalne vijesti za Mandžu, ovo sigurno nije očekivao!

Mario Mandžukić nedavno je potpisao produljenje ugovora s Juventusom i sigurno se nije nadao da će ga se trener nakon toga pokušati riješiti.

Komentari 7

Avatar southman
southman
11:39 17.05.2019.

Prvi koji treba otići je Allegri !

VL
SA
SI aka SI
14:01 17.05.2019.

postoji samo jedan omanji problem u priči- upravo je objavljeno da je Allegri dobio pedalu :)

VL
VE
velist
11:23 17.05.2019.

Otkad je Mandžo u Juventusu, objavljeno je nebrojeno 'katastrofalnih' vijesti, a čovjek tamo već četiri godine i u međuvremenu postao kapetan. Ne mogu ni zamisliti gdje bi bio da je objavljena barem jedna 'dobra' vijest. Poznavanje nogometa i nogometne problematikee na nivou. Baj d vej, kaže moja susjeda da očekuje katastrofalne vijesti za Ronalda, a ako je nazovete može vam reći šta je ona čulada će mu se dogoditi.

VL
VL
vladek
14:54 17.05.2019.

manđo,poberi lovu od " Maxa " i vrati se kući u Dinamo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.